Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Társaságban hogyan kezeljük...

Társaságban hogyan kezeljük amikor méregetnek minket?

Figyelt kérdés

Méricskélés alatt azt értem amikor valódi ismerkedés helyett behatároló kérdések sorozatával árasztanak el minket. Vagy inkább ellenőriznek minősíteni fejtegetni próbálnak minket és valahol érzed hogy nem te érdekled őket hanem az egójuk.

Pl:

Mivel foglalkozol?

Tudsz ilyet?

Mere laksz?

Hol vóltál?

Hova mész?

Van csajod?

Van munkád?

Van kocsid?

voltál már itt?

Mért nem?

Mért nincs?

Mért ezt teszed?

stb

2015. nov. 22. 13:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem az biztos hogy aki mereget mast az felsobbrendunek tartja magat mindenkinelmeg akkor is hogyha te szebb vagy kedvesebb vagy okosabb ,plane ha ezt nem tudja elviselni hogy valaki jobb nala valamiben .Szoval szerintem az ok az az irigyseg lehet.:)
2015. dec. 23. 14:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem okok. Visszazsólási módok érdekelnek.
2015. dec. 25. 17:59
 13/18 anonim válasza:
Bocsi nem figyeltem akkor,de szerintem azt kene mondani ilyen esetbe hogy:Ne haragudjon de maga csak a hibat keresi enbennem?Senki se tokeletes ahhogy en sem ahhogy maga sem?Szabaly van arra hogy maga tamadjon,becsmereljen engem?Jol esik hogy kostolgat?Elnezest baj van? Remelem segitettem :)
2016. jan. 1. 13:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Szóval ha meg kérdik van kocsid ezeket feleled.

Ne haragudjon de maga csak a hibat keresi enbennem?Senki se tokeletes ahhogy en sem ahhogy maga sem?Szabaly van arra hogy maga tamadjon,becsmereljen engem?Jol esik hogy kostolgat?Elnezest baj van?

2016. jan. 1. 20:32
 15/18 anonim válasza:
Valaszold azt hogy nincs most mi van abban sok embernek nincs.
2016. jan. 5. 09:47
 16/18 A kérdező kommentje:

Valaszold azt hogy nincs most mi van abban sok embernek nincs.

Semmi de pont az ilyen válaszokkal minősít. Pl 600000ember ugyan azt mondja akinek nincs kocsijuk.

2016. jan. 5. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért bánt téged, ha valaki ezt megkérdezi?

Mit kérdezzen? Mit ettél tegnap? :D Milyen zokniban vagy?

Ezeknek a nagy része pont arra jó, hogy kialakuljanak belőle témák. Ha pedig valaki csak azért kérdezi, hogy beégessen vagy menőnek akar tűnni hozzád képest, azzal nem kell szóba állni. Ne egoisták között ismerkedj.

2016. jan. 15. 10:52
 18/18 A kérdező kommentje:

Miért bánt téged, ha valaki ezt megkérdezi?

Mit kérdezzen? Mit ettél tegnap? :D Milyen zokniban vagy?

Ezeknek a nagy része pont arra jó, hogy kialakuljanak belőle témák. Ha pedig valaki csak azért kérdezi, hogy beégessen vagy menőnek akar tűnni hozzád képest, azzal nem kell szóba állni. Ne egoisták között ismerkedj.

Nem a kérdésre adtál választ.

Kérdezhetek valamit? Hány éves vagy? és milyen nemű?

2ki mondta hogy bánt?

3 az ilyen kérdésekre adott válaszokból kapásból ki derül milyen ember vagy éppen ezért nagyon is alkalmasak az ismerkedésre ezt jól mondod.

Neked van kocsid?

2016. jan. 16. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!