Mit akar at jelenteni, hogy ha eddig tegezodtunk egy férfi kollégával, aki most pár napja viccesen magazodik velem?
Figyelt kérdés
Amíg tegeződtunk addig is tudta hogy idősebb vagyok nála... Egyszer -egyszer tegez most is de főleg viccesen magáz . Jelent ez valamit ? És ha igen akkor mit ?2015. okt. 30. 14:58
11/20 A kérdező kommentje:
*kedvességnek :), a telefonom belejavitott,elnézést
2015. okt. 30. 15:47
12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok olyan sokkal idősebb hogy az anyja,plane a mamája lehetnénk...
2015. okt. 30. 15:49
13/20 A kérdező kommentje:
Alapból mindig is tegeződtunk.
2015. okt. 30. 15:50
14/20 anonim válasza:
Én a helyedben rákérdeznék,hogy míért csinálja ezt.Engem konkrétan zavarna,dehát nem vagyunk egyformák.Szerintem mindenképp beszélj vele erről.
15/20 anonim válasza:
Ahogy már írtam, ez az én fülemnek lekezelő magázódásnak hallatszik, egy kicsit próbálj visszaemlékezni, hogy előzményként szólítgattad-e úgy, amit ő érezheted kicsit lekezelőnek.
Pl. a kicsinyítős becézést (Petike, Janika, Ágika), csillagom, drágaságom megszólítást mindenkivel tegeződős cégkultúra esetén is sérelmesnek (lekicsinylőnek) érezhetnek sokan alacsonyabb beosztású egyéntől, vagy akár még főnöktől is.
16/20 A kérdező kommentje:
Nem szólítottam így.
2015. okt. 30. 17:52
17/20 anonim válasza:
Akkor csak mondd neki szimplán, hogy eddig ez a magázósdis játékossága jópofa újdonság volt, de most már továbbléphetne, ha csak nem az a célja hogy unalmas hülyéskedéssel lefárasszon.
18/20 A kérdező kommentje:
Rendben:) ,csak nem szeretném megsérteni
2015. okt. 30. 18:10
19/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy Megmondom neki hogy tegezzen nyugodtan,nem öregedtem orvul 10 évet egyetlen hét alatt
2015. okt. 30. 18:11
20/20 anonim válasza:
Szia ! Megkérdezhetem,hogy azóta mi lett az említett kollégával ? Összejöttetek netán ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!