Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg olyan fura, hogy nem...

Tényleg olyan fura, hogy nem kocsmázni járunk?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátnőimmel általában teázni/kávézni megyünk, beszélgetünk. Apum és a nagybátyám mostanában megjegyezték párszor, hogy hogyhogy nem iszunk inkább, a tea/kávé nem csinál jókedvet. Nem is tudom, ha a barátnőimmel találkozunk, nem az italtól érzem magam jól, hanem a társaságtól. Majdnem mindenkit meglep egyébként, ha kérdezik, mit szoktunk csinálni, és a kocsma nincs közte. Ha azt mondanám, nem ittam még, az nem lenne igaz, voltam már kocsmában, főleg szülinapon. A másik meg hogy szeretek pár italt, de azért egy erős mértéket mindig megtartok, jobban szeretek tisztában lenni azzal, hogy mit csinálok. Nem szeretnék részeg lenni, az ittas embereket sem szeretem. Sokaknak a környezetemben ez is fura, bár ők inkább a korosztályom.

Eddig azt hittem, a szüleim örülnek, hogy nem járok minden hétvégén inni, eléggé meglepett, hogy inkább furcsállják. Ők sem isznak egyébként soha, akkor miért "baj", hogy én sem?

2015. okt. 26. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom milyen beállítottságú apukád van, hogy ilyeneket mond...az hogy nem mész minden pénteken kocsmába csak azért, hogy részegen fetrengj, csak arra utal, hogy béke van a lelkedben, nem akarsz semmit ivással felejteni és hogy az intelligenciád magasabb a mostani fiatalok nagy részénél.

egy kortársad :)

2015. okt. 26. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy apukádék korában, társaságában az volt a megszokott és furcsállják, de biztos nem bánják valójában, csak nem nagyon tudnak mit kezdeni a dologgal. Lehet még irigyek is :P

Büszke vagyok Rád, örülök, hogy vannak még ilyen lányok. Ilyen lányokkal én is szívesen ismerkednék egyébként, mert ezt jó dolognak tartom. :)

2015. okt. 26. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

"miért "baj"()?"

Ilyet senki sme mondott. Ha valaki nem mérgezi magát, nem baj csak fura, korosztályod önpusztító fejlődés ellenes viselkedése miatt.

Én sosem iszok. Évekkel ez elött voltam utoljára ittas és vagy részeg.

Teljesen egyet értek veled itt leírtakban.

19F

2015. okt. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!