Szerintetek tényleg akkora baj, hogy nem minden hétvégén járunk társaságba?
Figyelt kérdés
Sokan már a kapcsolatunk végét emlegetik, pedig már évek óta együtt vagyunk, és mindig így volt. Nagyon jól elvagyunk, de sajnos nincs olyan összetartó baráti kör, ahová tartozhatnánk. De ettől függetlenül járunk mindenféle programokra, de van, hogy hétvégén csak kettesben vagyunk. Ez miért akkora baj?2015. febr. 2. 20:44
1/3 anonim válasza:
Miért lenne baj? Az emberek szeretnek pletykálkodni, itthon meg az a jó, hogy a másikat kitúrjuk, kiutáljuk, legyen minél rosszabb neki, mert irigyek a legkisebb különbségre is.
2/3 anonim válasza:
Ugyan mar,ha szeretitek egymast akkor ez mekkora hulyeseg mar.
Orulj,hogy van egy ilyen jo hosszu kapcsolatod...
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vélekedek, és ez nem is az én problémám, és nem a barátomé, hanem a kivülállóké.. tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, de idegesít, hogy mindig ezt hajtogatják, nem lehet minden ember igénye egyforma!
2015. febr. 2. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!