Tizenévesek! Nektek este hány órára kell hazaérnetek hétvégén?
Figyelt kérdés
Meddig engednek még el a szüleitek? Kérlek, kort is írjatok! :)2014. szept. 30. 20:00
1/9 anonim válasza:
A szüleimnek semmi beleszólása nincs, de nem járok el sokszor.
18/F
2/9 anonim válasza:
Nyáron sötétedésig, télen amikor hamar sötétedik max.7, de csak nagyon ritkán megyek el.
14/L
3/9 anonim válasza:
Max. barátnőmmel szoktam talizni, 7-8 óráig lehetek el, sötétben már nem mászkálhatok.
14L
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok eljaros, bulizos. De en a hetvegeket a baratomnal szoktam tolteni. Szoval ok engedekenyek :) 16/L
5/9 anonim válasza:
nem mehetek sehová...ha vmi nagy csoda folytán mégis,akkor azt legkésőbb este 6-ig tehetem meg,addigra várnak haza. Nem túl ó,de ez van. 15l
6/9 anonim válasza:
Este 7-re haza kell érnem, bárhol is vagyok. 16/L
7/9 anonim válasza:
Attól függ hol vagyok. Nyáron az se gond ha nem megyek haza csak tudják hogy biztos helyen vagyok éjszaka (egy-egy barátnál vagy hasonló) hétvégénként pedig általában ha megyek nagy ritkán koncertre akkor az utolsó busszal kell hazamennem. Egyszer sem késtem még le.
16/F
8/9 anonim válasza:
Nekem nem szoktak megmondani, hogy mikor menjek haza, de en erzem, hogy mar kezd sotétedni, vagy mar késő van. Kicsi es biztonságos varosban élek, ahol mondenki ismer mindenkit.
9/9 anonim válasza:
hétköznap utolsó busz max
hétvégén nem járok el
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!