Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lenézitek a csóróbbakat?

Lenézitek a csóróbbakat?

Figyelt kérdés

New Yorkerben, Pimkie-ben vásárolok, ritkábban Zara, ha nagyon megtetszik valami, de nem igazán az ízlésem a kínálat.

Nem járok fodrászhoz, se műkörmöshöz, magam festem a körmeim. Kozmetikumokból is csak a középkategóriát (Gliss Kur, Aussie, Yves Rocher, The Body Shop) veszem, sminkre meg alig költök.

Szórakozni csak havi 1-2szer tudok eljárni. Sokan az ismerősi körömben jobban állnak, és eléggé..háát, sajnálnak, amiért nekem dolgozni kell.

Valóban lenézendő és sajnálni való lenne?

(Van olyan lányismerősöm, akinek csak egy pár cipője kb annyiba kerül, mint az én havi fizum)

2015. okt. 20. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vannak fontos tényezők az életben; az, hogy ki milyen ruhában jár, nem az.

Tudom, hogy olcsó, vállveregtős szövegnek hangzik, de aki rájön, az rájön, aki pedig nem, az meg úgyis annak véli.

2015. okt. 21. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:

"mindig az sír, akinek több van"

20 éves korom óta csak magamra számíthatok. Minden, amit elertem én vagyok. Nincs sem lakásom, sem autóm, sem sok márkás cuccom, sem családom, aki támogatna. Van pénzem, de nem annyi, hogy elinduljak annyira, hogy neki merjek vágni a család alapításhoz. Albérletből bármikor kirakhatnak ok nélkül. Egy csecsemővel ez nem lenne móka. Úgyhogy nem.érték egyet azzal, hogy akinek több van, mindig az sír....

2015. okt. 24. 17:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért havi 400ezer netto alatt inkább dolgozni menj ne ide irogass
2015. okt. 24. 19:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Havi 360, mert dolgozom.
2015. okt. 24. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!