Lenézitek a csóróbbakat?
New Yorkerben, Pimkie-ben vásárolok, ritkábban Zara, ha nagyon megtetszik valami, de nem igazán az ízlésem a kínálat.
Nem járok fodrászhoz, se műkörmöshöz, magam festem a körmeim. Kozmetikumokból is csak a középkategóriát (Gliss Kur, Aussie, Yves Rocher, The Body Shop) veszem, sminkre meg alig költök.
Szórakozni csak havi 1-2szer tudok eljárni. Sokan az ismerősi körömben jobban állnak, és eléggé..háát, sajnálnak, amiért nekem dolgozni kell.
Valóban lenézendő és sajnálni való lenne?
(Van olyan lányismerősöm, akinek csak egy pár cipője kb annyiba kerül, mint az én havi fizum)
Szerintem ez azért nem olyan nagyon csóró. Mármint az Aussie, Gliss Kurr nekem elég drágának számítanak, a Zara szintén.
Nem kell ezen szégyenkezni, aki lenézi azt, aki nem olyan életszínvonalon é, mint ő az elég unintelligens ember, és valószínűleg nem olyasvalaki, akivel érdemes barátkozni.
Szerintem ott kezdődik a baj, ha ez alapján határozod meg az értékedet, hogy hova jársz vásárolni és mit kensz a hajadra. Nem mindegy? Én meg Baba samponnal mosom, és ennyi. Másban mérik az ember értékét. Ha az ismerőseid ez alapján ítélnek, akkor bennük van a hiba.
De az is lehet, hogy csak nem tudják elképzelni, hogy milyen lehet annak, aki dolgozik, és nem tudja a legdrágább cipőt megvenni. Sose volt még ilyen helyzetben, és nem tudja elképzelni. Ezért sajnál, mert az a feltételezése, hogy rossz lehet neked.
Kínaiban vásárlok, turkálóból vannak nagyon jó cuccaim, inget veszek egyedül vogeleben, mert az van közel.
Sosem az szerint ítéltem meg egy embert, hogy mennyire márkás a cucca. Nekem van márka nélküli kabátom is, ami mindenkinek tetszik. Pedig olcsó darab, de igényes.
nem. De mindig az sír, akinek több van...
tbs, meg yr-t pl én nem vehetek, most akkor? lenézel?? De aki azt se veheti, amit én, azt se nézem le. voltam már k ur vaszar helyzetben, sok mindenre megtanított
Én nagyon jól keresek (külföldön dolgozom), de ennek ellenére szoktam járni turkálóba. Modnjuk ott meg azt mondják, hogy de kcsög vagy hogy a csóróktól lenyúlod a ruhákat, de hát basszus, a turiban tök jó cuccok vannak. :D
Mondjuk csak pólókat szoktam ott venni. Ilyen hogy milyen márkás boltba megyek be, engem nem izgat. Amit tetszik és kell, vagy szükségem van rá, megveszem, tök mind1 milyen a márkája, vagy hogy mások erről hogyan vélekednek.
A csóróbbakat meg csak azok nézik le, akik soha életükben nem dolgoztak meg semmiért, nem értenek semmihez, nem hajlandóak szinte semmire. Én nem vagyok csóró, de eszembe nem jutna másokat azért lenézni, mert nekik anyagilag kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!