Ha kimarad a tinikoromból akkor nehezebb lesz?
16 éves fiú vagyok.
(Tudom ez legyen legnagyobb problémám,de én nagyon vágyom majd egy párra.)
Nem vagyok rendesen szocializálva és kimarad a tinikorombol az hogy lányokkal legyek (és barátokkal, ha lennének...).
Jelenleg ott tartok hogy ha hozzám szól 1 lány akkor semmit sem tudok mondani... Semmit.
Ez azért van mert általános iskolában elég buta fejem volt (így értelemszerűen kiközösítettek, a lányok nem beszéltek velem, én nem kwrestem egy idő után a társaságukat és ez megmaradt.) és mióta középiskolába értem lett fogszabályzom ami 90% ban megváltoztatott,de most meg itt állok végre valamit érő arcal és azt vettem észre hogy én nem merek beszélni lányokkal és még puszit sem kaptam.
Iskolán kívül sehová sem járok kb 5 éve... Így gyakorolni sem tud(om) tam milyen lányokkal lenni és milyen normális közösségi életet élni.
Mostanra sajnos ott tartok hogy ha NÉHA hívnak valahova az osztálytársaim akkor inkább hazamegyek mert már nem érzem jól magamat emberek között és nem találom a helyem.és képes vagyok egész nap semmit sem szólni.
Ilyen gátlásosan tudok majd párt találni nagykoromban?
De mi a baj?
A fogaid most már rendesen állnak, normálisan nézel ki.
Lépj és tegyél ellene. Menj el oda, ahova hívnak.
Nekem szinte egész életemben azt mondták hogy úgyse lesz senkid, te nem számítasz, kit érdekel?, menj már innen!, fúj...
Ezek megmaradtak és nem nagyon kaptam pozitív visszajelzést így én ezt szoktam meg hogy elutasítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!