Azért feljelenthet valaki mert beszólogatok neki?
#26os, ki mondta hogy nem szólt vissza?
Ezórt is írtam hogy nem álltam le vele veszekedni mert az tényleg már kötekedésnek számítana
Igen, mert ha beszólsz valakinek, akkor az nem kötekedés, ugyan.
Komolyan, keress egy gerincet. Nagyon kemény ember lehetsz, ha nem mersz a szeme elé állni és megmondani kulturáltan a véleményedet. Ahelyett, hogy értelmes ember módjára megbeszélnéd vele, ehelyett folyton beszólsz neki, de csak akkor, ha gyorsan el is tudsz tűnni onnan.
Szánalmas. Gyerekes. Nevetséges.
Igaza van valamelyik válaszolónak:
" "mert nem tudja kivel kezdett ki"
Kivel? Senkivel. "
Persze, akkor erre a megoldás az, hogy beszólogatsz neki majd elmenekülsz.
Gratulálok, egy újabb emberi hulladék...
Jónapot rendőrség?
Igen
Szeretnék feljelentést tenni.
És pedig?
A szomszéd azt mondta nekem hogy a takarítás nekem való munka!
Én is azt mondom otthon a feleségemnek,na viszlát :D
Nincs olyan hogy fizikai bántalmazás provokálása :D Az hogy valakinek beszólsz és az megtámad az egyértelműen a támadó lesz elmarasztalva. Látlelet és rendőrség -könnyű avagy súlyos testi sértés. Utána felesleges azzal védekezni hogy de hát azt mondta hogy takarítás nekem való..Ha nem élet vagy testi épség elleni konkrét fenyegetés (megöllek k@csog és támadó közeledés) a "beszólás" akkor ez lényegtelen momentum egy testi sértéses esetnél. A k anyázás sem mentség ,ha utána nekiesik a másik..de itt erről szó sincs.
Mondom:konkrét nyertes peranyag linkelését kérném,ítélettel ..ja hogy az nincs.köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!