Feljelenthet a szomszédom, azért mert gazos a kertem?
és miért jelentene fel? mert gaz van a kertedben? nálam meg sosincs elmosogatva, és napokig áll a tányér a mosogatóban a rászáradt kajával, akkor engem is jelentsen fel a szomszéd?
ameddig másnak nem ártasz vele, addig miért jelenthetne fel?
Itt általánosan elterjedt az a nézet, hogy bárkit bármiért fel lehet jelenteni. Nos, a helyzet az, hogy ilyen csak az óvodában van, hogy az óvónéni szóljon rá a Pistikére, mert az piros dömperrel játszik, nem kékkel.
Ha parlagfüved lenne, akkor feljelenthetne, ha az nincs, akkor nem. Nincs rá jogalap.
szerintem olvass még egy kicsikét :)
Ha nincs gondozva a kert (k.nagy a gaz,akkor fel lehet jelenteni)
nem értem, hogy miért kell dicsekednetek azzal, hogy milyen rendetlenek vagytok
nálam minden tökéletes, azaz, ami a rendet illeti, mert én gyűlölöm a rendetlenséget
nálam is kiégett sokminden a nyáron mert nem győztem mindent locsolni, de attól még rendben tartottam
ami elszáradt azt elszedtem, a füvet (ami azóta kihajtott az esőtől és gyönyörű lett) lenyírtam,
nincsenek törött vödrök és szemétkupacok a kertemben, még a hátsóudvarban sem
és van két udvari szemetes a hátsó udvarban (egy a teraszon, egy a kertben a járda mellett), ahová mindenki dobja a szemetét - hetente ürítem és viszem a kinti kukába amit kiteszek, hogy elvigye a szemetet a szemétszállító cég
ja és naponta 3-szor van nálam mosogatva (ebből 1-szer a gép mosogat)
és az ablakot is, ami kívülről koszolódik főleg, legalább kívülről letakarítom min. 2 havonta, ez nem túl sok idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!