Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Feljelenthet a szomszédom,...

Feljelenthet a szomszédom, azért mert gazos a kertem?

Figyelt kérdés
Parlagfű nincs, egyszerűen csak kiégett minden haszonnövényem a forróság miatt és nem foglalkoztam vele pár hete, nem ér égig a gaz vagy ilyesmi...

2015. szept. 3. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

kedves 10-es.

nekünk pedig ÉLETÜNK van.

nem dicsekedett senki eddig rajtad kívül azzal amit tesz, mindenki próbált válaszolni a témára.

neked sikerült először témán kívüli agressziót szítani.

grat. :)

2015. szept. 6. 07:20
 12/17 anonim ***** válasza:

kérdezőnek:

én nem dicsekedtem, csak a tényeket közöltem azaz válaszoltam

és nagyon szívesen

2015. szept. 6. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
ja még jó hogy anoním megy a dolog
2015. szept. 6. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen feljelenthet. Parlagfű nincs, de lehet még 10 féle allergén növény.

Ha büdös a kerti munka, akkor tessék panelbe költözni, vagy lebetonozni az udvart.

Nem hinném, hogy nagy kaland, egy kaszával( úristen beznines kaszával) ledarálni a gazt. Esetleg végig tolni a fűnyírót...

Miért kell az utca szégyenének lenni? Jó gáz lehetsz, ha már a szomszéd szól. Magadtól nem látod, hogy miben különbözik a tied az összes többitől?

2015. szept. 6. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Vegyél kecskét, és az lelegel mindent.

Apropó kecske, tudod mi az az elnézés? :D

2015. szept. 6. 17:29
 16/17 anonim ***** válasza:

"nekünk pedig ÉLETÜNK van."

élete mindenkinek van, de azt nem mondja senki, hogy elmosogatni nincsen ideje és ott hagyja rászáradni az ételt a tányérra napokig.....

az meg, hogy valakinél nincsen szétdobálva a szemét az udvarban és a lakás is rendben van tartva az is az élet része

vannak rendes és rendetlen emberek, ki melyik kategória.......

2015. szept. 6. 21:59
 17/17 anonim ***** válasza:
és legalább fűnyíróval végigmenni azon a kerten, hogy lenyírja a gazt, az nem lehet olyan megerőltető......
2015. szept. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!