Miért van az, hogy az emberek képtelenek oda ülni buszon, vonaton, moziban stb. helyen ahova a jegyük szól?
Többször volt már ilyen esetben részem. Volt, amikor kiderült, hogy rossz kocsiba ültek, vagy olyan kocsiba váltották a jegyüket, amely nincs is azon a vonaton. Debrecenben egyszer volt olyan eset, amikor a 33-as kocsi helyett a 21-es közlekedett. Na az kavart össze mindent.
Vagy egyszer Pécsről mentem haza, és olyan ülésre szólt a jegyem, amely nem is volt abban a kocsiban. Szerencsére végig leültem egy üres helyre.
Mondjuk azt nem értem mikor alig vannak a moziba, akkor feltessékelnek, hogy oda szól a helyük, mikor abba a sorba is csak 3 an ülünk összesen... Persze ha oda akar ülni akkor arrább ülünk, de azért na, tök üres terembe + sorba nehogy már baj legyen, hogy nem pont oda ül. Mert mi van akkor, szar lesz a film?...
Persze ha sokan vannak a terembe és még abba a sorba is ülnek az már egy másik történet, akkor én sem értem miért nem lehet oda ülni ahova a jegy szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!