Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek képtelenek oda ülni buszon, vonaton, moziban stb. helyen ahova a jegyük szól?

Figyelt kérdés
Elég kellemetlen, ha az én helyemre ülnek és nekem kell feltessékelni őket. Vagy ha nem teszem, akkor engem hoznak ilyen helyzetbe. Azok akik ezt csinálják meg tudnák nekem mondani mire jó mindez?

2015. szept. 23. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Többször volt már ilyen esetben részem. Volt, amikor kiderült, hogy rossz kocsiba ültek, vagy olyan kocsiba váltották a jegyüket, amely nincs is azon a vonaton. Debrecenben egyszer volt olyan eset, amikor a 33-as kocsi helyett a 21-es közlekedett. Na az kavart össze mindent.

Vagy egyszer Pécsről mentem haza, és olyan ülésre szólt a jegyem, amely nem is volt abban a kocsiban. Szerencsére végig leültem egy üres helyre.

2015. szept. 23. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk azt nem értem mikor alig vannak a moziba, akkor feltessékelnek, hogy oda szól a helyük, mikor abba a sorba is csak 3 an ülünk összesen... Persze ha oda akar ülni akkor arrább ülünk, de azért na, tök üres terembe + sorba nehogy már baj legyen, hogy nem pont oda ül. Mert mi van akkor, szar lesz a film?...

Persze ha sokan vannak a terembe és még abba a sorba is ülnek az már egy másik történet, akkor én sem értem miért nem lehet oda ülni ahova a jegy szól.

2015. szept. 23. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Moziban úgy szoktuk, hogy filmkezdéskor átosonunk jobb helyre, HA vihogós idiótákat ültettek körénk. De egyébként direkt úgy kérem a jegyet, hogy ne a sűrűjébe.
2015. szept. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!