Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gazdagnak látszok, de valójába...

Gazdagnak látszok, de valójában nem vagyok az. Jo ez így?

Figyelt kérdés
Igazabol a szüleim teljesen az a tipikus közép réteg ahogy mi élünk az is. Jarok melozni es abbol a pénzből amit magamra költők abbol azert eléggé sok mindent meg tudok magamnak venni, de tenyleg olyan hogy ha akarok venni egy Uj telefont akar mikor tudok. De otthon a szüleimmel mar nem ez a helyzet. Persze szegények sem vagyok, de gazdagok se. En viszont azt érzem magamon hogy mivel ilyen cuccokba jarok ezt "sugallom" mások fele es ezért a rólam alkotott vélemény is mas lehet. Esetleg meg ez miatt a pár választásban is problemaim lehetnek szerintem. Szerintetek? Valtoztassak? Vagy hogyan tovább?

2015. szept. 20. 22:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
* látszom
2015. szept. 24. 15:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Kereskedek... Nem illegális dolog mielőtt valaki azt hinne...
2015. szept. 24. 18:21
 23/29 anonim ***** válasza:
Tehát direkt értékesítő vagy. A lehető legrosszabb. :D
2015. szept. 24. 18:24
 24/29 anonim ***** válasza:
*kereskedem
2015. szept. 24. 18:39
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem olyan rossz az hidd el a okosan csinálod... és nem kis értékkel kell csinálni. a hibákért bocsánat,de lassított nettel és egy telefonnal nem a legegyszerubb ezen az oldalon "élni" :D
2015. szept. 24. 19:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem állítom, hogy nem lehet vele jó pénzt csinálni, de nekem se gyomrom se bőr a képemen nem lenne hozzá.
2015. szept. 24. 19:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Túl hamar elküldtem. Annyit tennék még hozzá hogy ennek pont az a lényege. Mutasd magad gazdagnak menőnek, hogy a buta proli elhiggye hogy te valami menő üzletember vagy, és jó a cucc amit rá akarsz sózni. Mint a "francia" parfümök. Amiknek a beszerzési áruk 1000Ft de neked 10.000Ft helyett csak 5.000-ért tudják kínálni. Igen, szerintem gáz vagy, ahogy az összes ilyen magát megjátszó kókler értékesítő. A gyomrom kifordul tőlük. De ez csak a magánvéleményem. Ha neked ez nem derogál, hát csináld. Csak rám ne akarj gagyi cuccokat sózni. :D
2015. szept. 24. 19:29
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem ilyen vagyok aminek leírtál. De mivel nem ismersz ezért nem is várom el hogy pontos véleményt alkoss rólam. Amit én csinálok az ugy zsebpénznek jó, arra, hogy ne a szüleimen éljek...
2015. szept. 25. 05:53
 29/29 anonim válasza:
Szerintem, ha ilyen sok pénzed van ruházz be egy helyesírási szótárra... Úgy néz ki a tanulás rovására ment a munka.
2015. okt. 14. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!