Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gazdagnak látszok, de valójába...

Gazdagnak látszok, de valójában nem vagyok az. Jo ez így?

Figyelt kérdés
Igazabol a szüleim teljesen az a tipikus közép réteg ahogy mi élünk az is. Jarok melozni es abbol a pénzből amit magamra költők abbol azert eléggé sok mindent meg tudok magamnak venni, de tenyleg olyan hogy ha akarok venni egy Uj telefont akar mikor tudok. De otthon a szüleimmel mar nem ez a helyzet. Persze szegények sem vagyok, de gazdagok se. En viszont azt érzem magamon hogy mivel ilyen cuccokba jarok ezt "sugallom" mások fele es ezért a rólam alkotott vélemény is mas lehet. Esetleg meg ez miatt a pár választásban is problemaim lehetnek szerintem. Szerintetek? Valtoztassak? Vagy hogyan tovább?

2015. szept. 20. 22:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Azt majd idővel el tudod dönteni, hogy ez jó-e. Lehet, hogy így könnyebb lesz elintézned dolgokat, meg az is, hogy olyan emberek csapódnak hozzád, amilyeneket nem szeretnél, esetleg könnyebb vagy nehezebb lesz ismerkedni.

Bármikor változtathatsz rajta, nyilván ismeretlenek felé.

2015. szept. 21. 09:30
 12/29 anonim ***** válasza:

Engem nem szokott foglalkoztatni az hogy ki milyen drága ruhákba jár.Mindenki arra költi a pénzt amire akarja.

De aki felvág vele az már gáz.

Én 17 évesen 860 ft órabérben dolgoztam...

szóval nem lehetetlen :)

2015. szept. 21. 13:52
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem inkább közröhely tárgya lehetsz iskolába öltönybe flangálva.
2015. szept. 21. 13:59
 14/29 anonim ***** válasza:
Az én családomra is folyton azt mondják a suliba, hogy hű milyen gazdagok vagyok ti. Erre csak az a válaszom, hogy persze te biztos jobban tudod mint én.
2015. szept. 21. 14:06
 15/29 A kérdező kommentje:
Egyaltalan en nem hiszem hogy nevetséges lennék... Sőt siman jobb mint a mostani páva társadalom...
2015. szept. 21. 19:22
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy pávánek kell lenni. De ez már túlzás. Iskolai ünnepségekre meg frakkot veszel fel?
2015. szept. 21. 19:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem sokkal jobb egy öltönyös tanuló, mint egy páwás. Kitűnőbb a többi közül, és biztos nem csak azért megy a suliba, hogy aludjon, hanem tanuljon is valamit. Holnap reggel ráveszem magam arra, hogy én is kiöltözök a suliba. 16/l
2015. szept. 21. 19:56
 18/29 anonim ***** válasza:

#9-es és láttál már 1.000.000 dollárt egyben?

Attól,hogy nem láttál még létezhet simán.

Ne az átlagból indulj ki.

2015. szept. 22. 14:28
 19/29 anonim ***** válasza:
mit dolgozol, kérdező?
2015. szept. 23. 18:50
 20/29 anonim ***** válasza:
pontosan milyen cuccot arulsz?
2015. szept. 24. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!