Gazdagnak látszok, de valójában nem vagyok az. Jo ez így?
Figyelt kérdés
Igazabol a szüleim teljesen az a tipikus közép réteg ahogy mi élünk az is. Jarok melozni es abbol a pénzből amit magamra költők abbol azert eléggé sok mindent meg tudok magamnak venni, de tenyleg olyan hogy ha akarok venni egy Uj telefont akar mikor tudok. De otthon a szüleimmel mar nem ez a helyzet. Persze szegények sem vagyok, de gazdagok se. En viszont azt érzem magamon hogy mivel ilyen cuccokba jarok ezt "sugallom" mások fele es ezért a rólam alkotott vélemény is mas lehet. Esetleg meg ez miatt a pár választásban is problemaim lehetnek szerintem. Szerintetek? Valtoztassak? Vagy hogyan tovább?2015. szept. 20. 22:22
1/29 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 17/F
2015. szept. 20. 22:24
2/29 anonim válasza:
Így a leírásod alapján egyáltalán nem látszol gazdagnak.
3/29 anonim válasza:
Szerintem ha nem menőzöl, nem vágsz fel a dolgaiddal, akkor nincs baj azzal, hogy jó cuccokat tudsz magadnak venni. Elvégre te keresed meg rá a pénzt.
25/L
4/29 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom... Mikor Macbookal, 45 ezres Beats fulessel jarok iskolaba... Szerintem biztos tudjak ezt a körülöttem élők. Felvágni soha nem szoktam vele. Ugy használom a cuccaimat mintha kb márki mas.
2015. szept. 20. 22:32
6/29 anonim válasza:
Nekem is vannak drága holmijaim, de azokból van kevesebb. Dolgozom, megtehetem, de nem azt nézem, hogy drága legyen, hanem hogy tetszik-e. Onnantól meg mindegy, hogy 3 ezer vagy 30 ezer.
21l
7/29 A kérdező kommentje:
Nem azon van most a hangsúly hogy mit melózom...
2015. szept. 20. 22:49
8/29 A kérdező kommentje:
En se azert veszem/vettem mert draga hanem mert nekem az tetszett es arra volt szükségem...öltönyben jarok iskolaba, a munkám miatt. Meg hat szeretem is :D
2015. szept. 20. 22:53
9/29 anonim válasza:
óriási kamugép :DDD elhiszi a saját hazugságát is, 17 évesen suliba is és MUNKÁBA jár öltönybe
10/29 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy hidd el....csupán a kérdésemre akartam valaszt kapni. De hidd azt hogy kamu.
2015. szept. 21. 05:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!