Tényleg gáz, ha egyedül megyek moziba? 16/F
Mivel SZFE-re készülök ezért próbálok minél több tapasztalatot gyűjteni a filmes dolgokkal kapcsolatban, szóval elhatároztam hogy legalább 2-3 hetente egyszer elmegyek moziba.
Eddig mindig sikerült elrángatnom magammal valakit, de mostanában a haverjaim vagy a barátnőjükkel vannak/edzeni vannak/nincs kedvük,pénzük/nem tetszik nekik az éppen kiválasztott film.
Barátnőm nincs.
Tehát mivel én úgy vagyok vele, hogy moziban amúgy sincs konkrétan jelentősége annak, hogy kivel mész (persze kivétel pl egy horror vagy egy vígjáték..stb.) ezért én nem érzem gáznak, hogy egyedül járok. Mert a moziba én nem a társaság miatt megyek (amit amúgysem tudnék élvezni, ha a filmre koncentrálok), hanem a film miatt.
Mégis pár embernek megjegyeztem hogy ma megyek és kicsit meglepődött és furcsának/gáznak tartotta, hogy egyedül..
Tényleg egy nolife forever alone gyerek leszek ettől?
"ezért én nem érzem gáznak, hogy egyedül járok"
már megválaszoltad magadnak ;)
Tizenhat évesen már van egy tök jó terved, amire már készülsz is, moziba járással. Ez tök klassz! A céljaid, álmaid elérésében meg nehogy már mások véleménye akadályozzon... Hol lesznek ők 10-20 év múlva az életedben?
Nem azt mondom, hogy ettől leszel majd sikeres a szakmádban mert elmész moziba, de már van egy koncepciód, amit szerinted ha csinálod akkor segíteni fog a későbbiekben. Ez a nagyszerű, és az, hogy ezt 16 éves fejjel sikerült eldöntened!
Szóval menj nyugodtan, és ne érezz semmiféle kételyt a saját döntésedet illetően mások véleménye miatt.
Ja, de privátot ne írj, mert nem tudok rá válaszolni.. Merre laksz?
A meghatározó filmeket is nézegetem, de néha kell egy kis trash-premier, hogy igazán tudjam értékelni a klasszikusokat. :D
Köszönöm. :)
Nem gáz, így legalább arra ülsz be, amire szeretnél.
Most nekem párom van, folyton egyezkedni, meg egyeztetni kell, gyerek is van, negyedévente jutunk el moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!