Anyukam nagyon gaz?
Imadom anyukamat , es o is engem, de lassan mar 13 eves leszek, de meg ha 254-en megyunk el valahova , akkor sem enged el...maximum az utca vegere..en megertem, mert fel, hogy vmi rossz tortenik velem, de azert ciki, hogy 3 utcanyira lakunk a sulitol, es nem mehetek egyedul, vagy baratnokkel haza...(Amikor o jott ertunk akkor utba esett a munkahelye , es par utcanyira elengedett engem es a tesoim) ...Apukamat is imadom, de o egeszen mas , o elengged akar 60 km-re levo hazhoz is, de egyedul nem! Max haverokkal...(De mindig azt mondja, anyunak el ne mondd,mert "kapok")
Nalatok is igy van hogy apukatok sokkal lazabb mint anyukatok?
Az utcák hosszától és a város biztonságosságától függ. Ha tényleg veszélyes helyen éltek akkor érthető.
Nálunk is anyám félt minket jobban.
ez fura. üzletbe, játszótérre játszani, közeli barátnőhöz elengedtek kisiskolás koromban is. elsőben anyukámmal mentem suliba is (tanárnő), hazafele már nem. kábé harmadikosan meg már szinte bárhova elengedett egyedül.
igaz, most késő este/éjszaka sem engedik, hogy egyedül jöjjek haza szórakozó helyről (apukám vesz el), de kábé ennyiben ki is merül a dolog.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!