Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon tetszik egy fiú, de...

Nagyon tetszik egy fiú, de nem tudom hogy van e barátnője. Hogy deritsem ki?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Tudom ki vagy...

IGEN VAN BARÁTNŐJE!

2015. szept. 12. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincs barátnőm, gyere át, várlak...

[link]

2015. szept. 12. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle vagy valamelyik ismerősétől?
2015. szept. 12. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Mi bajod van?

2. válaszoló: Ezt ügye nem gondoltad komolyan!

3. vlaszolo: Köszi a választ, de álljak oda elé hogy amúgy neked van barátnőd?

2015. szept. 12. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
kérdező: már miért ne gondolnám komolyan? Nem jövök be neked?
2015. szept. 12. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Valahogy nem. Bocsii
2015. szept. 12. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem úgy gondoltam. Menj oda hozzá és beszélgessetek, majd mellékesen kérdezd meg, hogy amúgy van-e valakije, ilyen egyszerű...
2015. szept. 13. 08:13
 8/8 anonim válasza:

Hát az attól függ, hogy hány éves vagy te és a fiú (ha nem tudod, csak saccold meg), milyen gyakran látjátok egymást (pl. egy osztályba jártok ahol egész nap, vagy csak egy iskolába ahol csak a szünetekben, vagy csak a diszkóban hétvégén, stb.)

Infantilis válaszokra nem érdemes válaszolnod mert az infantilis válaszolónak csak a szelet adod a vitorlájába.

a 3. és a 7. válasz író véleményét én is osztom, úgymond felnőttek valóban csak egyszerűen megkérdezik egymástól ezt de 18 év alatt ez valóban komplikáltnak tűnhet egy lánynak főleg azért mert 18 alatti fiúknak néha nem nőtt be a feje lágya és sokszor nagyon sután reagálnak. (később persze lehet, hogy verik a fejüket a falba, de te azt már nem látod.)

2015. szept. 14. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!