Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon tetszik a barátom...

Nagyon tetszik a barátom barátnője. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A lány olyan, akit mindig is szerettem volna. Szép, vicces, nem egy plázak***a, de nem is igénytelen. Sok csaj volt mostanában körülöttem, de aki jól is nézett ki, belül üres és unalmas volt, nem is tudtunk elbeszélgetni meg semmi. Amikor meglátom, mindig zavarba jövök, remélem, hogy nem látszik rajtam... A barátom szerencsére nem vette észre, a barátnője sem... Egyébként nagyon kedves velem, de úgy általában mindenkivel. Végighallgatja amit mondok, látszik, hogy tud figyelni a beszélgetőpartnerére. Tájékozott, mindenhez hozzá tud szólni és NEM fárasztó... Azt találtam ki, nagy ívben elkerülöm a barátomat, ha ő is ott van és így talán elmúlnak az érzéseim. Ez mondjuk elég nehéz, mert egy baráti társaság vagyunk. Tippek? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Én 23 vagyok, a barátom 24 a csaj 22, ha ez számít valamit. :D

2015. jan. 24. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt, kemény helyzet. Ha a barátod, akkor gerinces vagy és nem piszkálod. Le kell nyelni ezt és próbálni ismerkedni másokkal vagy esetleg a barátnőivel. Kerülni nem kerültem őket, mert jól megvoltunk 3-4-en egy baráti társaságként, nem akartam emiatt felrúgni ezt. Persze miután szakítottak később megszakadt a kapcsolat már vele is.
2015. jan. 24. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja hát szó se lehet róla, hogy rámennék, azért a barátságunkat annál jobban tisztelem.
2015. jan. 24. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

a tesókodex tiltja a tesó csajára való rámozdulást :) :)

amúgy meg gondold át, akkor is érdekelne-e a lány, ha nem a haverod csaja lenne. szóval hogy nem idealizálod esetleg a csajt, mert a barátod választotta, vagy esetleg azért, mert ő egy olyan lány, akivel közelebb kerültetek - lelkileg, akire odafigyelsz jobban, mint mondjuk más lányra, mert csupán csak "céltalanul élvezed a társaságát" nem úgy, mint akire nyomulsz, akivel randizol, aki rád hajt... gondolom érted, mit akarok, na :)

szóval ha ez a lány is csak egy lány lenne egy szórakozóhelyről, házibuliból, akkor is érdekelne?

mindenki volt szerintem hasonló helyzetben. meg kell tanulni ezen átlépni. szerintem az érzések nagyon is irányíthatóak gondolatokkal, le tudod magad beszélni róla.

lehet, hogy az elérhetetlen is vonz.

sok-sok olyan lány létezik, aki nem pláza 3,14 csa, aki érdekes, értelmes, tud beszélgetni. járj nyitott szemmel inkább. :) és gondolj arra - ez a lány a haverodat, és nem téged választott, tehát neked mégse tökéletes :)

2015. jan. 24. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a nőt, a barátodra való tekintettel. Ha a helyedben lennék, és nagyon nagyon tetszene a csaj, max. kerülném őket.

Esetleg akkor lenne esélyed a csaj megszerzésére, ha szétmennének a barátoddal és a barátodnak másik nője lenne.

(No persze az is lényeges, hogy a lánynak tetszel-e, de ez nem tartozik a kérdéshez.)

2015. jan. 25. 00:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat! (Y)
2015. jan. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!