Mit tegyek, ha a lány, aki tetszik nekem, és én is tetszem neki, a barátnője miatt utasított el? :S
Szóval már régóta tetszik nekem, és szoktunk beszélgetni is, kiderült, hogy nagyon sok közös van bennünk, nagyon jól megértjük egymást, és mindig a szemembe néz, nevet, jól érzi magát velem (találkozgattunk is, persze baráti alapon)... Úgy érzem, egyre többet és többet érzek iránta, már ott tartok, hogy mindig rá gondolok, csak vele akarok lenni, meg akarom érinteni, meg akarom csókolni... hevesen ver a szívem, ha meglátom... És ezt nemrég be is vallottam neki.
Ő erre azt válaszolta, hogy hasonlóan érez, de ott van a barátnője, akinek állítólag régóta tetszek, és nem akar kiszúrni vele azzal, hogy összejön velem. Igazából ezt rosszul írom le, mert nem így mondta: hanem azt mondta, hogy a barátnőjének én már régebb óta tetszek, és náluk alap az, hogy egymás pasijelöltjeire nem hajtanak rá.
Minden, ami ezután közöttünk kialakult, később történt, de a barátnőjének még mindig tetszek, ezért nem akar vele kiszúrni.
Most mit kezdjek ezzel? Teljesen ki vagyok akadva. A lány azt mondta, hogy ő is szenved ettől, de nem akarja a legjobb barátnőjét megbántani. Nem tudná ezt vele megtenni, mert ősidők óta legjobb barátnők stb. :S De engem bánt, hogy őt többre tartja mint engem...
Mindketten gondolkodunk, hogy mit tegyünk, mert mindketten akarjuk is egymást. És igazából én legszívesebben haragudni szeretnék rájuk, de erre a lányra nem tudok, mert olyan különleges, olyan fontos nekem... Még soha nem éreztem ilyet senki iránt, olyan, mintha megtaláltam volna az igazit. Mit tegyek? Pár napja megpróbáltam, hogy "besértődök", és azt írtam neki, hogy ha fontosabb a barátnője, akkor hagyjuk... De erre felhívott sírva, és bevallotta, hogy ő is szeret. De értsem meg, hogy a barátnője lelki roncs, mert 2 éve halt meg az anyja és szeretethiánya van stb., és ő a legeslegjobb barátja, nem tudná "elárulni". Erre azt feleltem, hogy akkor pár napig ne beszéljünk, gondolkodom a dolgon.
Most mi a fenét kezdjek ezzel? :S :S
#1, most minek kell sértegetni? Egyébként pedig évfolyamtársaim mindketten egy gimiben, és azt elfelejtettem leírni, hogy a másik lány (tehát akinek "tetszek") soha nem mutatta semmi jelét ennek, szinte nem is ismerem, szóval az én szempontomból igenis zavaró a dolog, minek kéne arra tekintettel lennem, akihez semmi közöm nincsen?
Csak a lány érzéseire vagyok tekintettel, aki nekem tetszik, vagyis hogy ő nem akarja a barátnőjét megsérteni. Ezt megértem, ezért is mondtam, hogy gondolkodom a dolgon. Nem sürgetem és semmi. Úgyhogy nem értem, hogy most miért is lennék én paraszt? Inkább ők hoztak engem olyan helyzetbe, amire nem számítottam. Szerelmet vallok a lányba, erre azt feleli, hogy "bocsi, de nem lehet egyelőre semmi, mert a barátnőmnek is tetszel". Naná, hogy nem fogok örömködni ezen...
És azt is becsülöm Benne, hogy őszinte volt legalább, és nem kezdte el húzni az agyam mindenféle hülyeséggel, hanem megmondta kerek perec, hogy mi van. És lehet, hogy ez szemét húzás volt tőlem, amikor megírtam, hogy ha fontosabb a barátnője, akkor hagyjuk (lehet, hogy tényleg kicsit hisztis dolog volt, de inkább elkeseredettségből írtam, mert basszus napokig nem ettem, mielőtt szerelmet vallottam, annyira féltem, hogy ő nem így érez... és ami történt, arra álmomban nem számítottam volna). De amikor felhívott sírva, akkor az igenis jól esett, mert tudom, hogy azért én is fontos vagyok neki. Pont ezaz, ami miatt nem akarom elveszíteni.
És légyszi, aki most sértegetni akar, hogy szemét tahó vagyok, inkább ne írjon, tudom, hogy nekem is vannak hibáim, de semmire nem megyek az ilyen véleményekkel. Inkább tanácsot kérek, nem kioktatást.
De én nem sértődtem meg :D Úgy látszik, ezt rosszul írtam le. Mint írtam, bevallottam neki, amit érzek, erre ő mondta, amit mondott.
Erre elkeseredtem, és inkább ezért írtam neki, hogy akkor hagyjuk, nem azért, mert megsértődtem. Így leírva lehet, hogy ez sértődésnek tűnik, de ő sem így fogta fel.
"Pár napja megpróbáltam, hogy "besértődök", és azt írtam neki, hogy ha fontosabb a barátnője, akkor hagyjuk... De erre felhívott sírva, és bevallotta, hogy ő is szeret."
akkor miért játszottad el ha besértődtél? csak azért, hogy megríkasd? tényleg érdemes lenne téged választania egy legjobb baráttal szemben, valóban :/ még csak őszinte sem tudsz lenni vele ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!