Nagyon, nagyon szeretem. Mit tegyek?
Sziasztok. 14 éves lány vagyok. Budapesti.
Most ballagtam. Tegnap volt egy osztálykirándulásunk. Vagyis tegnap jöttünk haza 3 nap volt a Balcsin. Ujra összehoztuk az osztályt.
Van egy srác akit 1.o-os korom óta nagyon kedvelek. Szerelmes vagyok belé.
Most hogy így nem láttam nyáron kicsit könnyebb volt. De szó sincs róla hogy elfelejtettem.
És ahogy voltunk az osztállyal, minden felborult. Tudniillik nagy sportoló, izmos magas, jóképű, kedves, tele van élettel. Tényleg nagyon szeretem szinte egész nap együtt voltunk. Nagyon klassz volt közel ültünk a buszon nevettünk.
Amikor pedig a parton ültünk és én csak bámultam a hasát.
Olyan jó volt minden.
És én nagyon félek így egy srácnak kimutatni hogy bejön főleg, hogy megtudtam hogy van egy csaja!
És persze facebookon le is csekkoltam. A lány pedig olyan tökéletes. :(
És még át is jött hozzánk ma pár srác szalonnát sütni és ő is itt volt. Minden jó volt csak annyira félek. Még facebookon is beszélgettünk pár szót most először. De szerintetek mit érez? És a lány?
Kérlek segítsetek, felemésztem magam. Hiányzik.
Mit tegyek?
Arra kérlek titeket hogy kultúrált válaszokat írjatok.
Előre is köszi.
Laura (a srác pedig Bálint) ;(
Most erre nem tudok mit mondani. Éveken vagy hónapokon keresztül megvolt az esélyed hogy kifejezd hogy tetszik neked, ne most nehezedj rá amikor van barátnője. Majd jön más:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!