Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti nektek van olyan ellenséget...

Ti nektek van olyan ellenségetek/rosszakarótok akit legszívesebben eltennétek lábalól vagy jól megleckéztetnétek?

Figyelt kérdés

Ha igen hogyan? miért? kit/kiket?

Kíváncsi vagyok az ilyenekre és szeretnék egyszer krimit is írni. Lehetőleg azt is írjátok el, hogy hogyan lepleznétek le a bűnösségedet és hogyan mutatnál fel bizonyítékokat, hogy nem te voltál?

2015. szept. 7. 19:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy haljon meg X.Pista? Nem.

Egyébként tanultam önvédelemet és nem mindig egyszerű ez egy profi kardoló bőven megtudja ezt torolni, ha nálam lenne egy pisztoly másnál meg egy kard és az életemre/családom,barátaim életére törnének én lelőném

2015. szept. 7. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A nagy szavak használata helyett, igyekezz kikeveredni a mocsokból.
2015. szept. 7. 20:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem élek mocsokban 😄 Hanem csupán szeretnék írni egy jó könyvet. Ha meg gyilkosságra kellene akkor honnan tudod, hogy ettől áttérek a budhizmusra?
2015. szept. 7. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
A mesék ideje lejárt:)
2015. szept. 7. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
orbán
2015. szept. 8. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Jó könyv: Régi ellenségemet elsodorja a busz és szét loccsan az agya, úgy hogy az arcomon landol, még köpnöm is kell mert a számba is került. Van egy jó napom.

Régi ellenségemet látom az utcába kukázni, pont az én szemetembe túr bele, hogy találjon valami használhatót. Van egy jó napom.

Régi ellenségem csontrészegen akar felszállni a buszra, de megbotlik a saját kabátjába, ezért taknyol egy nagyot. Van egy nagyon jó napom.

Régi ellenségem nyer 500 millió forintot valamelyik lottón... Lerágom az összes kefét, kitöröm az ablakaimat és felvágom az ereimet...

2015. szept. 8. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!