Ti nektek van olyan ellenségetek/rosszakarótok akit legszívesebben eltennétek lábalól vagy jól megleckéztetnétek?
Ha igen hogyan? miért? kit/kiket?
Kíváncsi vagyok az ilyenekre és szeretnék egyszer krimit is írni. Lehetőleg azt is írjátok el, hogy hogyan lepleznétek le a bűnösségedet és hogyan mutatnál fel bizonyítékokat, hogy nem te voltál?
4 Az egy dolog, hogy szennyesen gondolkozol, és a lelked mocskos, az meg egy másik, hogy az életet nem te adtad neki.
Mosd ki magad a mocsokból, egyrészt magadnak is jót teszel, másrészt a környezetednek is.
Oké. Vagy valami budhista vagy vagy valami nagyon szigorúan keresztény.
Ha nekem lekevernek egy pofont nem tartom oda a másik orcámat!
Egyébként én krimit/bűnügyi könyvet akarok írni egyébként nem pedig gyilkosságra buzdító. De én úgy tartom, hogy van az a pénz/hatalom/bosszú ami egy embert gyilkosságra késztethet.
Egyébként elítélem a gyilkosokat
7 Te ne azzal foglalkozz, hogy más mit tesz mert azért ő felel-maximum a kardot kiveheted a kezéből ha az életedre tör, egy elegáns mozdulattal, te törekedj a magad tisztulására, és jobbítására.
Mert mindaddig míg te más ember/ek halálát kívánod, mocskosabb és aljasabb vagy mindenkinél az egész kerek világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!