Éreztetek már ilyet, vagy ehhez hasonlót? Fontos!
Egész nap letört és rossz kedvem volt, de halljátok ezen a kérdésen sírtam a nevetéstől :D , már ne haragudj .
Köszi a kérdést :D :D :D
Megerősítem, hogy várhatóan el fog múlni. Én is emlékszem erre a problémára kisebb koromból. Most már csak nagyon ritkán jön elő.
De kezdem azt érezni, hogy most már inkább az van mögötte, hogy félek, hogy a saját viselkedésem esetleg nem megfelelő, ezért igyekszem másoktól ellesni a dolgot, őket követni. Ez bizonyos helyzetekben jó (pl. külföldön ismeretlen étel evésének módja), máskor nem. Én már gyűjtöm az önbizalmat és figyelem az ilyen helyzeteket, hogy tudjak változtatni :-)
"Attól, hogy kinő valamit az ember, ez még betegség."
Dehogy betegség, egy éretlen személyiség fejlődése egy növekvőben lévő testben. Szinte mindenki átesik valami hasonlón, kisebb-nagyobb intenzitással.
Na várjunk, a szociális fóbia az betegség, még ha nem is fizikai, de lelki mindenképpen.
Én is ebben szenvedek, de örülök neki, mert nem vagyok egyedül, és nem csak kis százalékot érint.. szóval ez nekem már jó.
Honnan tudjátok, hogy el fog múlni neki?
Másik: pszichológus. Megoldás? Olyantól kérdezem akinek ilyen fóbiája volt, más nem érdekel. Tehát egy hiteles ember kell nekem, aki igazolja, hogy egy pszichológus segít. Mert ugye pénzt én nem adok bizonytalanért, csak biztosért.
Amúgy aki ilyenben szenved, az nézze a Mr. Robot nevű sorozatot, nem kezelés... de legalább együtt lehet érezni a főszereplővel és nem gagyi sorozat! ;)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!