Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már ehhez hasonló fájdalmat?
Én is voltam ilyen helyzetben 2X!
Az egyik ugy kb fél éve volt.ugyan olyan voltam mint te az idegösszeroppanással,csak èn sokáig abba se birtam hagyni a siràst,aztán nèha néha megnyugodtam,majd ujra kitört megint sirtam.hát nagyon fájdalmas dolog.nalunk mondjuk annyival jobb a helyzet,h megvolt az oka amiért a parom el akart hagyni és nem azért volt mert nem szeret engem.kitartást és eröt.valszinüleg az elsönek igaza lesz a te eseteddel kapcsolatban.lehet jol teszed ha megfogadod a tanácsát.amikor velem elöször fordult elö én is beláttam egy idö utàn,jobb ha hagyom.más talán még boldogabbá tehet.és ez igy is lett!
Azt gondolom, hogy nem szerelmes beléd a barátod , de mivel tetszel neki és feltehetőleg a sexre szüksége van- ezért kínlódik- persze lehet tévedek, de nekem ez jött le a leveledből
Ha igazán szerelmes lenne, nem változna nála egyik napról a másikra.
Én nem kínlódnék vele a helyedben , mert bármikor vége lehet és most még emelt fővel léphetsz ki a kapcsolatból- míg ha dob, azt jobban megsínyled..de te döntesz.
Úgy tűnik,a romantikus esték vannak rá nagyobb hatással, tehát a hormonok dolgoznak egyértelműen, nem a mélyebb érzések.
Nagyon szomorú, hogy egyes emberek így játszanak mások érzéseivel.Mert nekem úgy tűnik, hogy ezt teszi most Veled ezzel a se veled se nélküled játékkal.
Remélem minél előbb túljutsz ezen az érzelmi válságon, és később belátod, hogy ez a fiú egy könnycseppet sem ér.
És nem a Te hibád ez hogy idáig jutottatok! Hanem az ő önzésén alapszik mert lehetne annyira gerinces, hogy nyíltan megmondja, hogy csak egy "kellék vagy".
Nagyon jókat írt az előző, gyakorlatilag mindent leírt, amit én is le akartam. Kérdező, tudom, rohadt könnyű mondani, de ne engedd már, hogy a barátod így szórakozzon veled: egyik nap csak barátkánt szeret, másik nap szerelemmel. Felejtsd el! Ez komolytalan. Ne játsszon már az érzéseiddel.
Mégis mire vársz, hogy kegyeskedjen végre eldönteni, hogy szerelmes-e beléd vagy sem? És te addig mit csinálsz, türelmesen ülsz a sejhajodon? Na ne már! Mondd meg neki szépen, hogy TE már döntöttél, és köszönöd szépen, nem kérsz többet a kapcsolatból.
Nem kell összeveszni, nem kell megutálni egymást, csak szépen, kulturáltan mondd meg neki, hogy te ilyen formában, ezek után már nem tudod folytatni a kapcsolatot.
Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad, mintha tűkön ülve várnál kedves barátod válaszára, ami valószínűleg előbb-utóbb megint egy jó nagy pofáraejtés lesz.
18 éves vagy, előtted az élet (blablabla, de igaz), találsz te olyan férfit majd, hidd el nekem, aki a lábad nyomát is megcsókolja! Nem pedig azon filozofálgat, hogy szerelmes-e beléd vagy sem.
Sok-sok boldogságot! A kemény szavakkal pedig nem megbántani akarlak, csak szerintem az sokszor hatásosabb, mint a finomkodás.
26/N
nekem van egy ismerősöm, aki csak azért van együtt a csajjal, mert fél, hogy mást nem tud majd kúrni. a csaj ezt tudja, mégsem szakít vele, mert fél, hogy akkor nem lesz hova mennie.
te ne kerülj ilyen helyzetbe... ez atomgáz, legyen egy kis tartásod, és ne foss az élettől. de ha mégis vele maradsz, és szar lesz, akkor ne a barátaidnak sírj évekig, mert könnyen elveszítheted őket, és jogos lesz.
ezt nem rosszindulatból írtam, csak tapasztalat.
bárhogy is döntesz, sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!