Pár napja olyat érzek a hasamba mintha alul összegyülne valami, vagy valaki és kikeményedik egy kis gombócba, és ugy ki is áll a hasam azon az oldalon! 17 hetes kism. Ti éreztetek ehhez hasonlót?
Szia!
Ilyet én is éreztem,15 hetes lehettem akkor most 19+5 hetes vagyok de csak akkor egyszer éreztem.Vajon a baba lehetett?Szted?
Szia
Én főleg akkor érzem mikor a hátamra fekszek (egy cseppet kellemetlen mikor érzem hogy emelkedik ki belőlem) de egyébként is szokta ezt csinálni a fejét meg a popsit már megtudom különböztetni mikor rárakom a kezem vagy kicsit megsimogatom akkor szépen vissza megy és újra tudok rendesen mozogni és akkor rohanás pisilni
31 hetes
Az én babám a jobb oldalamat szereti. A bal oldalon ritkán látom. A köldököm alatt egy kicsivel ki szokta nyomni a popóját. Amikor háton fekszem, szoktam figyelni. Olyankor érzem, ahogy nyomul kifelé. :) Pont most figyelgettem és már azt is észre vettem, ahogy egészen lent a fejét is kijjebb nyomta. Amúgy most fejvégű a fekvése. Rúgdosni pedig mindenfele szokott. Körbe rúgdosta már a pocim minden zugát, szegletét. :)
23 hetes kismami
Én ma kezdtem el először érezni úgy igazán, és én is ehhez hasonlókat érzek. Nekem viszont három babó van odabenn, és mindig máshol érzem. Akkor lehet, tényleg őket érzem??? Jaj, de jó! El se akartam hinni, de már ma egy csomószor éreztem. (meg az elmúlt napokban voltak azok a kis pukkanás szerű, rebegés szerű érzések is) Bár én még csak 15+3 vagyok.
Gratulálok neked, és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!