Mikor tehetem meg? 20/F
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves lány aki még szűz és most ma lesz a szülinapja és engem is meghívott és bár engem nem annyira ismer de egyszer elcsattant közöttünk.És a szülinapja után állítólag 2 órán keresztűl egyedűl van és szerintem
elég romantikus lenne ha már 19 évesen vesztené el a szűzeségét
2015. aug. 21. 14:08
1/4 anonim válasza:
Nem annyira ismer téged. Miből gondolod, hogy le akar feküdni veled?! Ráadásul még szűz, szóval nem csak egy jött ment kaland lennél...aki meg eddig megőrzi a szüzességét nem hiszem, hogy vevő arra, hogy ne egy olyannal vessze el, akit nagyon jól ismer, 100%osan megbízik és mondjuk szerelmes is belé. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy neki is romantikus elveszteni 19 évesen a szülinapján egy fiúval akivel nem is jár csak úgy ismeri. Nehogy már úgy menj oda, hogy erre számítasz...Én szóba nem állnék veled ha ilyet próbálnál csinálni velem ezek után...18l
2/4 A kérdező kommentje:
De nem meséltem el mindent:Mert barátainál is rákérdeztem
és valamiért azúta folyamatosan mosolyog mikor felé megyek
2015. aug. 21. 14:31
3/4 anonim válasza:
Ez némileg megváltoztatja a helyzetet, bár ez még koránt sem jelenti, hogy készen állna veled most a közeljövőben. Viszont az valószínű, hogy érdeklődik irántad, szóval óvatosan bepróbálkozhatsz, aztán ha csak egy csók lesz belőle akkor csak annyi, esetleg összejöttök és kicsivel később történik meg amit terveztél.
4/4 anonim válasza:
Komolyan ennyi ész jutott neked 20 évesen? Attól, mert mosolyog, még nem azt jelenti, hogy le akar veled feküdni, csak úgy csókolózni meg szűz csajok is szoktak.
Sőt mondok még durávbbat, a lányok azokra is szoktak mosolyogni, akit CSAK kedvelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!