Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tehetem túl magam ezen...

Hogyan tehetem túl magam ezen az érzésen?

Figyelt kérdés
Az érzés: van néhány ember, akik között kevesebbnek érzem magam. Nem akarják ezt éreztetni velem, nem is feltétlen arról van szó, hogy hasonlítani akarok rájuk, csak egyszerűen így érzek. És itt jön a plot twist: leggyakrabban két (talán legjobb) barátom között jön elő ez az érzés, és az ő társaságukban. Pedig már majdnem 10 éve ismerjük egymást,és barátok vagyznk, és eddig(kb 1 évvel ezelőtt jelentkezett) egyáltalán nem éreztem ilyesmit,sőt aféle "falkavezérnek" számítottam.Most meg már sokszor nem is tudok normálisan beszélgetni velük, néha olyan érzésem van mintha(vagy nem mintha) rám jönne egy adag komplexus, és nem tudok normálisan viselkedni(felhőtlenül beszélgetni velük). Sokat gondolkoztam rajta mitől jöhetett ez elő, de nem tudok biztosat mondani(pedig tudom,ha rájönnék az talán segítene). Szóval gondoltam kiírom ide,hátha valakinek van ötlete,hogyan javíthatnék a helyzeten.(gondolom nyilvánvaló,de azért leírom:az nem megoldás, hogy nem találkozom velük)

2015. márc. 24. 14:17
 1/1 anonim ***** válasza:
A problémákra egy megoldás létezik: szerelmi párkapcsolatban kell lenni és minden megoldódik.
2015. márc. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!