Hogy tehetem tönkre néhány ismerősöm életét?
Na most hosszan kifejtem,hogy mire gondolok és mit miért. Szóval az életem borzasztó. Az iskolámban folyamatosan (2 éve) bántanak, beszólnak, tönreteszik a cuccaimat pedig én egy rossz szót nem szóltam hozzájuk. Eddig tűrtem minden szó nélkül és reméltem,hogy abbahagyják,de nem...És elhatároztam hogy visszavágok nekik. Háború nélkül nem lesz béke. Szerencsére 8.os vagyok és évvégén elhúzok a francba,de addig kb. 5 osztálytársam életét pokollá akarom tenni,persze mindezt titokban. Segítsetek légyszi és adjatok terveket! :) Cselszövésre fel!!! ;)
És a negatív vélemények nem érdekelnek, senki nem tudja,hogy nekem miken kellett átmennem.
Most komolyan le akarsz süllyedni az ö szintjükre? Tényleg ezt akarod?
Mert akkor semmivel sem vagy náluk érettebb. A rutinjukkal pedig le fognak győzni. Tapasztalat. :)
Tudom,hogy nem szabadna de egyszerűen elegem van és nem bírom még 3 hónapig elviselni ezt. Csak nem tudom,hogy hogyan valósítsam meg a terveimet:
-Barátok összeugrasztása
-Jegyei lerontása - habár ez nem olyan fontos nekik
-Kapcsolataik tönkretevése
-Cuccaik tönkretevése
"háború nélkül nem lesz béke".. ez egy mentalitás;)) szerintem nem igy van, én hiába háborogtam olyan barátaimmal akik megbántottak, csak rosszabb lett.
ha ők feladták a háborút, amivel messzire elsöpörték a békét, akkor mi van:)?
talán vannak olyan életkörülmények, ahol távolról sem ismerik a "béke" szót igazán, nem méltóak rá. de azért hajrá. "negatív plusz negativ az már pozitiv.":))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!