Amerikában milyenek az apró amerikaiak?
Figyelt kérdés
Amerikában hogy viselkednek az apró amerikaiak, vagyis a feketék, négerek ? Lehet hogy majd kimegyek oda, azt hallottam a fehér amerikaiak általában rendesek, és az apró amerikaiak ?2015. aug. 17. 15:55
11/31 anonim válasza:
Azért sirok mert annyira agyonmuvelt vagy, hogy még mindig nem esett le mekkora hulyeseget írtál ki.
12/31 anonim válasza:
Ez tuti kamu, ilyen ember nem létezhet. xD
13/31 A kérdező kommentje:
komolyan mondom ti nem vagytok emberek . . nem tudnátok válaszolni a kérdésre ? mi ebben a hülyeség, nem tudom.
2015. aug. 17. 16:14
14/31 anonim válasza:
Hát Peter Dinklage-nek pl. bejött az élet, de tény, aprónak lenni általában azért az USA-ban sem egy főnyeremény. A forgóajtónál fellöknek, a moziban nem látsz semmit, a nők is elkerülnek. Viszont sokkal kevesebbet kell kajára költened!
15/31 A kérdező kommentje:
miért, kisebb az étvágyuk ? hát szerintem sehol se főnyeremény élni, főként nekik, azt hallottam sokan bűnöznek közülük.
2015. aug. 17. 16:16
16/31 A kérdező kommentje:
Eléggé rasszisták lehetnek ott, hogy ilyet csinálnak velük. de a moziban miért nem látnak ?
2015. aug. 17. 16:17
17/31 anonim válasza:
Ez a hét kérdése. Pedig még csak hétfő van XD
Miért nem érted meg, hogy nem apró, hanem AFRO amerikaiak. Ha így írod be keresőben, láss csodát még találni is fogsz róluk infót.
18/31 A kérdező kommentje:
Afro amerikai ? Pedig a tv-ben mindig is így halottam!
2015. aug. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!