Vannak itt "gamer" lányok?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikkel játszotok leginkább? A pasitok (ha van) is játszik?2015. aug. 16. 17:31
11/17 anonim válasza:
Indie játékokat szeretem, rpg horror, elder scrolls szériák, iyesmi. A lövöldözősök nem fognak meg annyira, pasim szokott olyanokat játszani, jó némelyiknek a sztorija és követem is a történéseket, ha ő játszik, de nekem néha unalmas, hogy folyton csak darálni kell az ellent.
Tomb Raidereket szeretem még, az nem csak lövöldözős, cat goes fishing :D, telefonon játszok még egy pár ilyen fejlődőssel, mint a the battle cats, vagy a boom beach...
Ami kiemelkedő volt az indie-k közül az a year walk.
Megmitomén sok van :D
23/L
12/17 A kérdező kommentje:
Klasszikusokkal nem sokan játszanak/játszottak... :O
És wtf, cat goes fishing? x)
2015. aug. 26. 12:28
13/17 anonim válasza:
De azokkal is, csak az olyan régen volt, hogy nem gondoltam érdekel meg el is felejtettem hirtelenjében:D De most hogy így mondod: mario, bomberman, mega man...hány órát játszottam gyerekként:D (9. voltam)
14/17 anonim válasza:
Star Wars játékok, Far Cry, Halo
15/17 A kérdező kommentje:
^ Battlefronttal fogsz majd játszani? :D
2015. aug. 27. 08:50
16/17 anonim válasza:
Én általában: Devil May Cry,Assassin's Creed,Naruto storm Full Brust-al tolom :D
17/17 anonim válasza:
Én most Assassins Creed Origins-t tolom, hát csodálatos ^^ De amúgy szeretem az Amnesiát, Penumbrát, Sims 2-t... ^^
Nincs pasim. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!