Vannak itt "gamer" lányok?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikkel játszotok leginkább? A pasitok (ha van) is játszik?2015. aug. 16. 17:31
2/17 anonim válasza:
Super Mario 64. Pasim is szereti. :3
3/17 anonim válasza:
Dark Souls 2, de már eléggé unom. Mire kijön a 3. rész bőven túl leszek a Bloodborne-on is.
4/17 #Nikii válasza:
Halo reach főképp de szoktam az Aliennel (colonel marines), Assassin's creed - del, halo többi részével...
5/17 anonim válasza:
Hm...Többnyire RPG, de szeretem igazából a legtöbb típust. FPS-el ritkán, autós/focis játékkal viszont szinte sosem játszom.
Pár pl:
Dragon Age, God of War, Kingdoms of Amalur, Mortal Kombat, Skyrim, Dino D-Day, Guild Wars 2, Ghost Recon Advanced Warfighter, Banished, The Guild 2, Overlord, stb...
6/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Igen, a párom is játszik, plusz szoktunk együtt illetve egymás ellen is.
7/17 #Nikii válasza:
4. vagyok: néha minecraftozok is de főképp lövöldözös játékokkal játszom:)
8/17 anonim válasza:
minecraftozni szoktam :D
bár régen toltam sokféle játékot, de mostmár nincs rá időm :D
17l
9/17 anonim válasza:
Elég vegyesen, bár a szimpla lövöldözést annyira nem szoktam már mostanság, régen cs volt ami ezt a szerepet betöltötte. Jelenlegi folyamatban lévő játékok: dragon age, life is strange, mass effect, dragon's prophet, skyrim 3. karakterrel, mert nem lehet megunni:D Minecrafteztem is elég hosszú ideig, de játszottam mirror's edgen, sporeon, egy csomó legos játékon, starcraften és age of empireseztem is, bár az utóbbi kettőt inkább lanon. A párom is játszik, szoktunk együtt is, ha sikerül összehozni. 18l
10/17 A kérdező kommentje:
Van itt egy-két játék, amiről nem is hallottam még. x) És jó látni hogy nem az szerepel váltakozva, hogy szimszmegmájnkraft :D
2015. aug. 17. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!