Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mivel vígasztalhatnám meg?

Mivel vígasztalhatnám meg?

Figyelt kérdés

Az osztályomba jön egy új lány, aki kövér és kancsi, amiatt, hogy az édesanyja mellrákos volt, mikor szülte. A lány teljesen normális, csak külsőre csúnyácska szegény. Nagyon sajnálom őt, mivel 8 éves kora óta nincs édesanyja (elhunyt) (most a lány 15 éves). A lánynak nagyon rosszul esik, mikor fikázzák, csúfolják a külseje miatt, mivel mindig az édesanyja jut eszébe, mert ugyebár miatta lett olyan, amilyen. Tudom, hogy sokszor rájön a sírás olyan helyzetekben is, ahol többen vagyunk, de mindig próbálja vissza tartani. Mivel nyerjem el a bizalmát, hogy tudjon nekem beszélni minden problémájáról? Mivel vígasztalhatnám?

15/L

2015. aug. 12. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Barátkozz vele, s idővel kialakul a bizalma feléd, ha látja, hogy benned nem csalódhat, komolyan mellette állsz.
2015. aug. 12. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:

hát az anyját nem pótolhatod, de lehetsz a barátnője és a támasza...viszont arra készülj fel, hogy a sok buta téged is célba fog venni...

gondolom nem sokat beszélgetnek vele a többiek, pedig ő is igényelné a figyelmet, a kedvességet, a viccelődést.....

22F

2015. aug. 12. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Állj ki mellette határozottan, ha bárki bántja! Próbálj vele beszélgetni egyszerű, hétköznapi dolgokról! Ha kialakul köztetek a bizalom, fog a problémáiról is beszélni, önként. De közeledj felé egyenlő félként, hogy ne érezze úgy, hogy szánalomból keresed a társaságát!
2015. aug. 12. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
A kövérségnek köze nincs az édesanyja mellrákjához, annak ahhoz van köze, hogy nem mozog eleget és zabál, mint a malac. Tehát ezen lehet változtatni. Járj el vele sportolni, ha segíteni akarsz rajta. A kancsalságot sajnos csak műtéttel lehet megoldani, ha szemüvegben is látványos.
2015. aug. 12. 11:07
 5/6 A kérdező kommentje:
De pont a mellrák miatt van. Az édesapja beszélt erről. Ő már csak tudja.
2015. aug. 12. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:

"Az édesapja beszélt erről."

Az édesapja orvos? Mert én az vagyok. Az elhízás igénytelenség, ha betegség, hormonprobléma stb. miatt hízott el valaki, akkor azokat meg tök jól tudjuk kezelni, és az illető le fog fogyni. Ez itt nem mellrák kérdés, hanem igénytelenség, mozgásszegény életmód, és az akaraterő hiánya. Könnyebb elhízottnak lenni és egy 15 éve történt eseményre hivatkozni, mint megoldani a problémát, sportolni, kevesebbet zabálni, hormonális probléma esetén orvosi segítséget kérni.

2015. aug. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!