Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van még rajtam kívül más...

Van még rajtam kívül más hasonló típusú ember mint én?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Alapjáraton elég csendes vagyok, főleg, ha idegenekkel kell beszélnem. Olyanokkal sokat tudok beszélni, akiket már régebb óta ismerek vagy a szüleimmel/testvéreimmel.

Engem 11 éves koromban kezdtek el szekálni, hogy ilyen meg olyan csúnya vagyok, de legjobban egy akkor nyolcadikos srác szállt rám, és egyszer egy közösségi oldalon írt is nekem egy elég trágár levelet, másnap megmutattam az igazgatónak, aki mondta hogy az ő lányát is szekálta, de ezzel most már tényleg betelt a pohár és rákövetkező nap az a srácnak többet nem kellett abba az iskolába járnia. Olyan iskolába került, ami alapból nagyon nagyon rossz hírű(legalább is ott ahol élek) és köztudott, hogy ott mindenki csesztet mindenkit. Na ezt a srácot is annyira széjjel szekálták, hogy sírva jött haza, hogy nem akar odajárni. Nos, ez lehet kegyetlenül fog hangzani, de én örültem, mert végre visszakapta.

Nos ezután váltam sokkal zárkózottabbá, pont valamelyik nap beszéltünk szüleimmel erről az esetről, és akkor nagyon ki voltam borulva és sokat sírtam. Igazándiból nemigen emlékszem, hogy ezt az esetet követő többi napon mi történt, szóval tényleg nagyon kilehettem.

11 éves koromban is kezdtem el neten blogot írni, és azóta is írom, sokan meg is jegyezték, hogy milyen jól fogalmazok.

Aztán elkerültem középiskolába, ami a jobbak közé tartozik, de sajnos itt is volt egy idióta ember, ami elég volt ahhoz, hogy a többiek is utána menjenek. De nem érdekelt, mert volt 3 osztálytársam akivel beszéltem, de a végén ők is ellenem fordultak, ami nagyon rosszul esett, mert közülük az egyikőjükkel nagyon jóban lettem, közel kerültünk egymáshoz, szinte legjobb barátok voltunk, erre ezt kaptam. Ő is inkább követte a többi idiótát, hát köszi.

Majd átmentem egy másik iskolába(más okok miatt) és ott már kicsit jobb volt a helyzet, jobb osztálytársaim voltak. Vicces, hogy pont ezt az iskolát mondták el mindenféle sz.rnak(már bocsánat) és valahogy még is itt kicsivel jobb volt. Itt szintén csak 1 ember volt, akinek baja volt velem. Ő is szintén azzal szekált, hogy csúnya vagyok. Megjegyzem, ő sem sokkal szebb, van vagy 2 méter magas, pattanásos a feje és dagadt. És még én vagyok csúnya.. De ezt úgy fogtam fel, hogy csak kisebbségi komplexusa van és a háta mögött röhögtem rajta. Kb minden második hónapban volt valami beszólása, szóval így elviselhető volt. Itt is voltak osztálytársaim, akikkel jóban voltam, úgyhogy nem nagyon érdekeltek minket mások.

Egyébként sokan mondják, hogy szép vagyok, egyszer erre az oldalra is raktam fel magamról képeket, és meglepetésemre az összes ember, aki kommentált, azt mondta, hogy szerintük is szép vagyok(Ha valaki szeretné, akkor küldhetek képeket privátban).Csak ezzel az a gond, hogy túl sokszor hallottam az elmúlt évek során, hogy csúnya vagyok, hogy el sem hiszem, ha valaki az ellentétét állítja.

Egy barátom sem volt még eddig, max csak olyanok történtek, hogy mentem buszon, leült mellém egy srác és bámult rám, de nem szólt hozzám. Vagy voltam könyvtárban és egy srác elkezdett rám mosolyogni, és még nem is nézett ki rosszul, de én annyira megilletődtem. hogy elrohantam :D

Most elmentem esti iskolába, mert elkezdek sportolni, és arra is több figyelmet szeretnék fordítani. Itt pont a hasonló emberek vannak kiközösítve, akiket fent említettem. Van 2 csaj, akik egyébként alig jártak be, de ha mégis bejöttek, akkor órán elkezdtek beszélni valami iszonyú nagy hangerőn. A tanárok azért nem szóltak rájuk, mert ez esti iskola és itt nem az a dolguk, hogy fegyelmezzenek. Erre voltak osztálytársaim, akik finoman szólva elküldték őket melegebb éghajlatra. Plusz ha jöttek be az osztályba, már elkezdtünk suttogni egymás között, hogy na itt jön ez a két **.

A lényeg, hogy mostanra elfogyott az összes barátom, max olyanok vannak, hogy néha-néha ráírok és akkor beszélünk, de olyanok nincsenek, akikkel mindennap beszélnék vagy találkoznék. Igazándiból ez arra is vezethető vissza, hogy nagyon be voltam zárkózva, semmi kedvem nem volt elmenni otthonról vagy beszélni másokkal. Egyszerűen féltem az emberektől.

De holnap 18 éves leszek, és elhatároztam, hogy új életet kezdek. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy elkezdek sportolni, így is legalább emberek között vagyok és ki tudja, lehet barátokat is találok. Valamint az elmúlt 1 évben jártam angol nyelvtanfolyamra, és azért nekem is feltűnt, hogy változtam, mert nem féltem megszólalni órán. Eddig suliban sosem tettem ilyet, mindig csendben voltam. Most már szívesebben szólok bele az órákba én is, de még mindig nem tudok normális kapcsolatokat teremteni. Mindig félek odamenni másokhoz, és sosem tudom, hogy miről beszéljünk.

2015. aug. 11. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A sport jó dolog, azt mindenképp csináld. Azzal meg ne foglalkozz hogy mások mit gondolnak rólad... bár elég kíváncsi lennék a képekre, ezek után. Ha van kedved küldhetsz.
2015. aug. 11. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy nézel ki, idióták mindig lesznek, akik találnak valakit, akibe beleköthetnek, mert jobbat nem tudnak, ők csak ettől érzik valakinek magukat, tulajdonképpen szánalmas xaralakok.Azért mernek beszólni, mert csendes vagy és ezért nem félnek tőled, ha visszaszólnál nekik olyat, amitől égne a pofájuk rendesen, akkor egyből leszállnának rólad.Vagy csak egyszerűen ha látszana rajtad hogy nem tudnak kizökkenteni a nyugalmadból és megmarad a nyugalmad, önbizalmad.

Ha majd nem fogsz ezen rágódni, minden kialakul magától.

2015. aug. 11. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondjuk nem vagyok lány, de én is hasonlókat éltem át egykor a középiskolában. Én is csendes, visszahúzódó voltam, engem is szekált 1-2 idióta, az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam védekezni ellene, nem tudtam, mit csináljak. Persze, ha akkor annyit tudtam volna, mint most, akkor földbe döngölöm őket. De senkinek nem beszéltem erről, így jó tanácsokat se kaptam.

Nagyon ne aggódj, mert jó irányba fejlődsz, a sport segít, meg fog majd növekedni az önbecsülésed és az önbizalmad + az alakod is javulni fog. Az is jó, hogy pozitív élményeket szereztél az angol tanfolyamon. És az is, hogy ilyen elszánt vagy, tenni akarsz valamit, van terved és nem siránkozol.

A szépséggel kapcsolatban: Ugye az a helyzet, hogy vannak emberek, akik azt mondják, hogy csúnya vagy, és vannak emberek, akik azt mondják, hogy szép. És te nem tudod, hogy kiknek higgyél. Végső soron az a döntő, hogy te milyennek tartod magad. Ha valaki azt mondja rád, hogy csúnya vagy, az valószínűleg ártani akar neked (ha nem akar ártani, és tényleg csúnyának tart, akkor inkább nem mond semmit). Én nem adnék olyan véleményére, aki ártani akar nekem. Akik szépnek mondanak, azok vagy tényleg úgy gondolják, vagy nem akarnak megbántani. Amiket leírtál, azok alapján így látatlanban arra tippelek, hogy nem vagy csúnya. Azt kötve hiszem, hogy egy fiú rád mosolyogna, ha nem tetszenél neki. Inkább az önbizalmaddal van baj. De ha gondolod, akkor küld el a fényképedet, és ígérem, objektív véleményt mondok róla :)

Ha már nem beszélnénk, akkor sok sikert!

2015. aug. 12. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia:)

A kérdésedre válaszolva én is hasonló vagyok, mint te, csak nekem szerencsére vannak nagyon-nagyon jó barátnőim alsós korom óta, akikkel a mai napig megvagyunk, illetve másik suliba se mentem át. De a gúnyolódások megvannak, a zárkózottság szintén.

A sport jó, magabiztossá tesz. A többi ember meg kit érdekel. :D Oké, ezt mondjuk mondani könnyű, de tényleg így van.

A kép érdekelne. :)

2015. aug. 12. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon jól teszed, hogy eljársz sportolni és nyelvtanfolyamra, és nem adod fel, és próbálsz ismerkedni emberekkel.

Van valami hobbid? Mert akkor az esetleg lehet egy közös téma egy szimpatikus lánnyal/fiúval. Kezdetnek jó közös téma lehet akár egy film is, amit mindketten láttatok, vagy egy könyv, amit mindketten olvastatok, vagy egy zene, amit mindketten szerettek.

Egyébként velem is az volt általánosban, hogy folyton csúfoltak a fiúk, hogy csúnya meg buta vagyok és sose lesz pasim, még barátaim se, és nagyon szarul esett nekem is. Ennek köszönhetően a középiskolában teljesen bezárkóztam, nem barátkoztam senkivel. Egyedül töltött időmben olvastam, interneteztem, kutakodtam, hogy mi is érdekel igazából, közben elkezdtem egyetemre járni. Felnőttként sok ember megdícsérte a külsőmet, de senkinek se tudtam elhinni, hogy szép vagyok. Felnőtt fejjel lett hobbim, azon keresztül ismerőseim, barátaim. Nemrég pedig egy komoly barátom is lett, aki elég jól néz ki és neki képes vagyok elhinni, hogy szép vagyok, mert mindig ezt mondja :) 27/L

2015. aug. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!