Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért hiszik azt néhányan...

Miért hiszik azt néhányan hogy erőszakkal (verekedés) mindent meg lehet oldani?

Figyelt kérdés
Ismerek néhány embert akik szerint egy elveréssel minden el van rendezve. Például volt egy munkánk amit nem fizettek ki és egyből az jutott eszükbe h elveretik a főnököt minthogy hagyják a túróba az egészet. Miért gondolják azt, hogy az elveréssel minden megvan oldva?

2015. júl. 27. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves gergokiss, tudod vannak az olyanok, akiket bokszzsáknak hívnak. Szerintem te is ilyen vagy. Gyáva vagy magadért kiállni.
2015. júl. 31. 22:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Én megtudom oldani a konfliktusaimat szavakkal is és bunyóztam már párszor, de verést még nem kaptam
2015. júl. 31. 23:00
 13/17 anonim ***** válasza:
B@ szhatod a szavaidat, a pénzt akkor se kapod, a csávó felse veszi, mert gerinctelen, akkor legalább érezze rosszul magát!
2015. aug. 1. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor ti csak éltek tovább, mint ha misem történt volna? Mintha oda ajándékoztad volna neki a pénzed, még csak ne is aggódjon az miatt, hogy esetleg halálra lesz verve?

Minimum megfenyegetem és elhitetem vele hogy bármi történhet még, hadd féljen legalább pár hétig..

Nekem ez a logikus.

(persze vannak személyes gondok, a valóságban minden más, aki tele van stresszel, egyéb gonddal, lehet hogy nem szólna semmit.. vagy szó nélkül ütne fejszével :D)

2015. aug. 2. 23:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a sorstól mindenki megkapja a neki való büntetést/jutalmat és az embereknek nem kell ezen törni a fejüket
2015. aug. 4. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Addig állj féllábon! :D
2015. aug. 4. 13:34
 17/17 anonim ***** válasza:

A sortól megkapja a büntetést?Atyaég ilyen szintű naivitást is ritkán látni.Ez már kb az életképtelenségi szint.

Azzal,hogy egy ilyet meglép az ember,hogy nem adja oda a pénzed ami jár,ezt közli veled szavak nélkül-Egy utolsó csicskának tartalak,csicskáknak meg nem fizetek.

Ha pedig valaki lenéz,lecsicskáz és meglop az megérdemli a büntetést,ami ebben az esetben a verés,bár ha nem büntetnék én a kézfejét is levágnám minden további nélkül.

2015. szept. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!