Miért hiszik azt néhányan hogy erőszakkal (verekedés) mindent meg lehet oldani?
Akkor ti csak éltek tovább, mint ha misem történt volna? Mintha oda ajándékoztad volna neki a pénzed, még csak ne is aggódjon az miatt, hogy esetleg halálra lesz verve?
Minimum megfenyegetem és elhitetem vele hogy bármi történhet még, hadd féljen legalább pár hétig..
Nekem ez a logikus.
(persze vannak személyes gondok, a valóságban minden más, aki tele van stresszel, egyéb gonddal, lehet hogy nem szólna semmit.. vagy szó nélkül ütne fejszével :D)
A sortól megkapja a büntetést?Atyaég ilyen szintű naivitást is ritkán látni.Ez már kb az életképtelenségi szint.
Azzal,hogy egy ilyet meglép az ember,hogy nem adja oda a pénzed ami jár,ezt közli veled szavak nélkül-Egy utolsó csicskának tartalak,csicskáknak meg nem fizetek.
Ha pedig valaki lenéz,lecsicskáz és meglop az megérdemli a büntetést,ami ebben az esetben a verés,bár ha nem büntetnék én a kézfejét is levágnám minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!