Hogyan vágjak vissza neki? 13/L (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akit utálok, mert a szemem előtt mond másnak rólam cimi dolgokat. Ma kikeltem magamból, és megvertem, mert elegem volt belőle. Hamar abbahagytam, nem tudom, miért. Leültem, aztán folytatta a pofázást. Legszívesebben most pofán vágnám. Hogyan vágjak vissza neki?2015. jan. 21. 18:51
1/4 anonim válasza:
lány vagy fiú az aki nem hagy téged békén?egyébként szerintem az a legjobb,ha magabiztosan elé állsz,és mondd el,hogy sz*rsz arra,hogy ő miket mondd neked.ha nincs jobb dolga mint az,hogy másokat gúnyoljon,hagyd a fenébe.ha neki ennyire unalmas az élete,hogy másokéval foglakozik állandóan,inkább ez nevetséges mint az amiket mondhat rólad.
2/4 A kérdező kommentje:
Lányról van szó. Egyszer mondtam márneki, hogy nem izgat. Ezzel bántam meg hogy nem vertem akkor meg... Mégjobban csinálta a dolgát. Megverjem? :DD
2015. jan. 21. 19:04
3/4 anonim válasza:
Hogyne, verd csak meg, aztán majd jól kicsapnak az iskolából, rosszabb esetben a csaj szülei feljelentenek, amiért könnyű vagy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okoztál a kislányuknak és mivel téged nem dughatnak börtönbe, lévén kiskorú vagy, majd a szüleid kifizetik a büntetést. Jól hangzik, ugye?
Már ott el kéne gondolkodni, hogy vajon az utált osztálytárs honnan tud rólad ciki dolgokat. Mert ugye amit az ember szégell, azt nem pofázza el senkinek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem agyonverni akarom azt a szerencsétlent, csak leégetni az egész osztály elött. Visszakapja azt amint csinál velem
Ha meg nem válik be akkor megtépem... Vagy nem
2015. jan. 21. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!