Megeszik a kajám az albérletben, mivel vágjak vissza?
4-en lakuk egy albérletben, normális a viszony, a többiek közt van egy kis fújás egymásra, pontosabban az egyik srácot nem csípi a másik két lakótársam.
Észrevettem már egy ideje, hogy mindig tnik el a kajámból.... először azt hittem én vagyok felékeny, de aztán direkt megfigyeltem és valóban tűnt el, és nem is kevés, kb hülyének néz valaki.. sőt, előtte utána képet is csináltam hogy mi van a tepsiben. A hűtőben volt minden az én polcrészemen, szóval még kinn sem hagytam szem előtt.
Meg említettem a dolgot már nekik, hogy fogy a kajám,úgy hogy nem ettem belőle, persze senki sem volt ... de ma is hiányzott belőle!
Meg akarom szivatni az illetőt, nagyon felidegesített!Úgy vagyok vele, hogy 2 adganyi kajám van, nem kell vennem, se főznöm, és akkor szépen lassan megeszi, és alig marad 1 adagnyi.
Igazából a hashajtóra gondoltam, de milyen tipusúak vannak amik hatnak így, hogy észrevétlenül kajáa csempészetőek? vagy milyen ötletek vannak még?
Légyszi segítseket :D köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!