Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mit tegyek olyanko...

Szerintetek mit tegyek olyankor ha bekostolnak?

Figyelt kérdés
Na, ugye boxra járok, és ma bejött egy n cigó gyerek, és egy kövér társamat cikizte, de nem vér komolyan, mert röhögtek, de kóstolgatta, rám nem is nézett, de ha odajön hozzám is, akkor mit tegyek ? Ha a többiek kóstolgatnak akkor ? És ha a ringben megverek valakit, aztán meg bosszút állna ?

2015. márc. 11. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:

én alapból nem járnék olyan boxra ahova cigányok járnak.

25F

2015. márc. 11. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne járj oda. Keringenek érdekes sztorik. Például hallottam olyat, hogy edzés után megkéselték a csávót aki kiütötte a dzsipó kölyköt a ringben.
2015. márc. 12. 21:17
 3/9 A kérdező kommentje:
azért nem hiszem, mert rögtön kidobnák őket, meg azért az edző odafigyel.
2015. márc. 13. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Az edző nem figyel rád az utcán, utána ha meg meghaltál le is csukhatják őket, az már nem változtat azon, hogy összeszurkáltak.
2015. márc. 13. 18:31
 5/9 A kérdező kommentje:
de légyszíves arra adnátok tippet mit tegyek ha kötekednének velem ?
2015. márc. 13. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne lássa, hogy felveszed. Tégy úgy, mint aki le se sz@rja őket. Ha nem vagy vevő a dumára, akkor egy idő után leáll. Légy laza, valósággal sugározd, hogy ejtesz arra amit mondd. Ne lássa, hogy ideges vagy, vagy félsz. Egyszerűen lazulj el, esetleg röhögd ki és feladja.
2015. márc. 13. 19:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2015. márc. 14. 17:04
 8/9 anonim válasza:
Haverkodj össze vele... hidd el sokat segit... en magyar vagyok de joforman ciganyok kozt nottem fel.. van par cigany ismerosom, de nem azok a 20 kilos gizdagyerekek hanem tenyleg azok a gyuros vadállatok.. velem rendesek a minap is belemkotott ket "meno" odajott az egyik gyuros cigany haverom es annyit mondott "ha hozzáérsz szétbaszlak" nem kell mutatni h ok masok ennyi.. ha ugy allsz hozza hogy jajj ez egy cigany meg fog keselni stb akkor jo hogy bekostol... ugy kell kezelni oket mint egy atlagos embert... ha rendes vagy veluk, kezdemenyezel es nem teszel semmit ellenuk akkor még a legrosszab kannibalciganynak is a "testvére" lehetsz, hidd el tapasztalat
2015. márc. 16. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Küzdősport edzésen teljesen természetes egymás kóstolgatása.Ha téged ez megvisel,vagy felveszed az ilyesmit,akkor mentálisan gyenge vagy.
2015. márc. 22. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!