Nem értem, az embereknek ennyire fáj ha mással kell törődniük?
Komolyan kezdem úgy érezni hogy sokan körülöttem teljesen leszarják a másikat. a mostani osztályomat kifejezetten szeretem, de értelmes dolgokról nem igazán lehet velük társalogni. baromkodnak állandóan, és ha már nem röhögök velük le vagyok szólva:D azért én se vagyok szent, van hogy nagyon nincs kedvem hozzájuk
A barátaim pedig igencsak megváltoztak. Elmentünk heten a strandra, és 10 percet ha beszélgettünk mert arról szólt az egész strandolás, hogy nyomkodták a rohadt telefonjukat, egy barátnőm kivételével akivel csak néztünk, szóval értitek..
próbáltam velük dumálni, de semmi- jó akkor ezt sem kell erőltetni. pedig régen mennyit lógtunk együtt, TELEFON NÉLKÜL..
facebookon ha néha ritkán beszélünk, eltelik 5 perc, nem válaszolnak -
az a felfogásuk hogy nem írok rád, nem hívlak el mondjuk sétálni a városba, nem kezdeményezek mert ez olyan mintha te lennél előnyben, mert ez nekem fú de megalázó dolog, hogy megkérdezem:minden rendben van? hogy vagy, rég dumáltunk.. - én lennék ennyire gáz? csak engem kerülnek az emberek, vagy mindenhol ez van?
hihetetlen, ennyire öntelt, énközpontú lett sok ember. és igen nagyon is tisztelet a kivételnek, aki nem áll be a sorba, írhattok nyugodtan szeretnék megbizonyosodni hogy léteznek még ilyen emberek:D
nálatok is így megy?
köszi a válaszokat előre is!:))
16/L
Nekem nem voltak barátaim csak 6-8 ( nem barátok ezek..) azok is az osztalytarsaim, de azokat se érdekli hogy velem mi van.
Én jobban megbecsülöm az embereket barátok hijján, de ezért inkább lenéznek az emberek.
Az a menő náluk hogy hű de sok baratod van es sokan keresnek facebookon közbe meg ha nagy baj van akkor semmi.
Nekem összesen 23 barátom van facebookon.
Abbol 2 a szuleim.
12 internetes.
2 a nagypapam nagymamám
1 régi osztalytarsam aki még azért törődik velem.
2 bátyám és az egyik felesége.
1 a hugom
2 ről nem tudom kicsodak (valahogy ismerősök lettunk, de nem töröltem még ki.
1 meg régi alsós iskolatarsam.
Szóval ja.. Én nem szeretem ezeket a kozosségeket :/
De a normalisok, vagy nem ismerkednek vagy már megvan a szűk erős baráti körük.
16/f
Na ugye? eddig én is ezt mondtam..- az én barátaim sosem lesznek ilyenek, ez csak az idősebb generáció dumája, hogy leblamálják a mai fiatalokat.- de az hogy a társalgási szint néhány embernek a nullával egyenlő nagyon is igaz
az ivás, füvezés, bulizás témát már nem is hozom fel, főleg hogy mert régebben is ugyanúgy ment- mondjuk talán akkor nem 14 évesen kezdték el ezt az egészet..-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!