Hogyan változtassak magamon?
Figyelt kérdés
Régen nyitott voltam, mindig volt társaságom, voltak barátaim, barátom, legjobb barátnőm. Jól éreztem magam az emberekkel, szerettem beszélgetni, tudtam nevetni, hülyéskedni. De rövid időn belül nagyon sok csalódáson mentem keresztül, végül nem maradt senkim csak haverjaim, ismerőseim. Senkivel se jövök ki jól, nagyon magamba zárkóztam, nem érzem jól magam senkivel, csak egyedül. Nem osztok meg senkivel semmit és ami a legrosszabb, hogy nem is akarok. Nem akarok beszélgetni és jóba lenni senkivel. Unalmasnak és felületesnek látok minden embert és feleselegesnek a beszélgetést. Leginkább a hétköznapi dolgokról és más emberekről való beszélgetést. Számomra csak felesleges színjáték, teher az egész. Nincs már senkim, és tudom továbbra sem lesz ha ezt így folytatom. De úgy érzem, így jó nekem egyedül, kényelmes mert nem érthet csalódás, mégis rohadtul magányos vagyok és amikor nagyon magam alatt vagyok nincs kire támaszkodnom. Nem tudom, hogyan lehetnék a régi. Eljárok néha bulizni, vagy máshová hátha jó lesz, végül mindig ugyanaz, untat mindenki, nincs kedvem senkihez és csak színészkedek.2015. júl. 24. 16:46
1/1 anonim válasza:
Kezdetben egy pszichológus jót tenne neked. Igencsak úgy tűnik depressziós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!