Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem az számít, hogy milyen...

Nem az számít, hogy milyen iskolában végeztél, hogy mit dolgozol, hanem az, hogy mennyire vagy EMBER! Szerintem ez nagyon igaz, szerintetek?

Figyelt kérdés
Az embern nem attól ember,hogy egyetemet végez,vagy felsőbb fokú sulit... Ezen jól el kell gondolkodnunk! :)

2015. júl. 23. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eddig azt gondoltam, hogy a mai világban nem ér semmit az, hogy én jó ember vagyok, de most ez kicsit megváltozott bennem.Köszönöm :)
2015. júl. 23. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Hol nem az szamit?

Mit jelent az hogy ember valaki?

2015. júl. 23. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:

9: Mert a görények a górék.

Valami titkos szerveződés miatt.

Maffiaállam, hogy csak a legalacsonyabb szintjét említsem a hálózatnak.

2015. júl. 23. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

#2-nek

"Kannibál törzset alkalmaz egy cég biztonsági embereknek. Tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de a törzsfőnök megesküszik, hogy nem fognak megenni senkit a cégtől. Fél évig minden rendben is megy, de aztán eltűnik az egyik takarítónő. Miután a körzete koszos marad, keresni kezdik, de nem találják, így mivel úgy gondolják, hogy a kannibálok voltak, kirúgják őket.

A törzsfőnök bosszúsan hordja le a többieket:

- Nem megmondtam hogy a takarítónőket ne bántsátok? Itt olyan jó helyünk volt! Hat hónap alatt megettük a menedzsmentet, a kontrolling osztályt, és a marketingeseket is, senki észre sem vette a hiányukat! Erre ti megzabáltok valakit, aki tényleg dolgozik is itt valamit!"

2015. júl. 23. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!