Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért panaszkodik itt ennyi...

Miért panaszkodik itt ennyi 14-19 éves fiú!?

Figyelt kérdés

Már egy kicsit idegesít,hogy ahányszor belépek,a fő kérdések közt mindig van egy nyávógó,saját magát sajnáltató kérdés,ami nagy részt fiúktól jön.

Kb. a háromnegyede arról szól,hogy "mit tehetnék?" ;" most miért néznek le?"; ".S.O.S félek az emberektől,hogyan legyek bátrabb?" meg stb.

Ez komoly? Mondjuk volt már olyan,hogy páran már hülyeségből tették ki az önsúrolást..

Akik meg komolyan gondolják, ..azok most ténleg? Én nem akarok lenézni senkit,de miért itt kell elkenődni? Komolyan nincsenek ennyi évesen barátaik ,vagy rendes életük ,minthogy itt foglalkozzanak ilyesmikkel? Ez számomra azért is furcsa,mert inkább a kicsi ,divat depressziós lányokra vall az ilyesmi. Vagy ez valami öntápolás?

Van egy ismerősöm,aki azt mondta,hogy vannak itt ilyenek ,akik ÍGY szereznek maguknak barátokat,baránőket.

Én ténleg nem akarok senkit lenézni..ténleg.Csak ez MÁR NAGYON idegesít!

2015. júl. 23. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki olyan tökéletes, mint te vagy. :)
2015. júl. 23. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

*téNYleg

arra van ez az oldal, hogy az aggodalmukat ki tudják adni és mások válaszoljanak nekik. Ha neked ez fáj és idegesít, van rá egy tuti recept: NE NÉZEGESD

2015. júl. 23. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Semmi közöd hozzá, joguk van megkérdezni.
2015. júl. 23. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg ez van.. Nézz csak fel a 4chan r9k fórumra, 95%-a "élettelen", depressziós, magába fordult fiúkból áll. Én sokat olvasgatom és teljesen megértem őket, mert bennem is van egy kis ilyen rész. Itt is vannak nagyon hasonló esetek, főleg fiúkkal, ők azért valljuk be, általában többet kapják az ívet minden téren, mint a lányok.(Persze van kivétel.) Szerintem.. Én saját tapasztalatból indulok ki, de kövezzetek meg, ha szerintetek nem így van.
2015. júl. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!