Szerintetek nem borzaszto ennyi anyon tetovalt nagymami?
Lehet rossz környéken lakok, de én egyetlen tetovált nagyit sem láttam élőben, csak képeken.
Amúgy meg miért lenne borzasztó? Annak idején ők úgy gondolták jól áll nekik, vagy csak pusztán így akarták kifejezni magukat, és megcsináltatták. Az meg hogy idős korukra hogy fog kinézni nem látták előre, vagy nem is érdekelte őket. Aki nem annyira ráncos azon nem vészes, aki meg nagyon ráncos, vagy eldeformálódott a tetkó, az meg igyekszik belőle keveset mutatni (jobb esetben). Meg hát nem muszáj odanézni, nem hiszem h minden második ember aki szembe jön egy tetovált nyugdíjas :)
De a mostani lányok közül nagyon soknak van tetkója, az se biztos hogy olyan jól fog kinézni mint most.
Erre csak azt tudom mondani, hogy egy nemtetovált nagymami sem néz ki jobban egy tetováltnál. Attól még ugyanolyan ráncosak, ugyanolyan nagymamisak, ugyanolyan nénisek, azzal a különbséggel, hogy a tetováltak mertek önmaguk lenni, a maguk vadabb módján és mivel extrémebbek, toleránsabbak is.
Tetoválást nem azért csináltat az ember, mert "jól néz ki" és nem is kell arra gondolni, hogy 40 év múlva hogy fog kinézni. A tetkónak nem ez a lényege, de aki nem érti, annak hiába magyarázom.
(mondom ezeket úgy, hogy egy darab tetoválásom sincs, micsoda irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!