Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Várod már a sulit;egyetemet;kö...

Viven kérdései kérdése:

Várod már a sulit;egyetemet;középsulit?

Figyelt kérdés
Szeretsz tanulni?Oda jarni?
2015. júl. 23. 09:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudom engem is piszkálnak de nem azért várom a tanévét hanem azért mert imádom az órákat a tanulást. *_*
2015. júl. 24. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Ambiciózus vagyok, ezért a tanulást egyfajta kihívásnak fogom fel. Imádom a sulit, de nem várom a szeptembert, mert nagyon húzós lesz.

Gimis vagyok.

2015. júl. 26. 22:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Értem
2015. júl. 27. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Tanulni szeretek, bár nem mindegy, hogy mit és milyen tanártól. A fizika például érdekelne, ha nem törné le minden lelkesedésemet egy zseniális tanár, aki helyett az órák felét a laboráns tartja, mert nem képes normálisan leadni a tananyagot. Ettől függetlenül vannak olyan tanáraim is, akik remekül tanítanak, így élvezet bejárni az óráikra. (Bár a fizikaórák is érdekesek. Mindig viszek magammal valami jó könyvet.) Az osztály is lehetne szörnyűbb, tehát egészen meg vagyok elégedve a közeggel. A tanévet ennek ellenére sem várom. Elkezdtem egy új nyelv alapjait tanulgatni, rendbe tenni a holmijaimat, random sétákat beiktatni a napokba, könyveket/mangákat olvasni, sorozatokat nézni és még egy halomnyi dolgot, amire az iskola és heti négy edzés mellett nem lesz időm.
2015. júl. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!