Viven kérdései kérdése:
Várod már a sulit;egyetemet;középsulit?
Figyelt kérdés
Szeretsz tanulni?Oda jarni?2015. júl. 23. 09:30
1/14 anonim válasza:
tanulni szeretek, de évek óta dolgozok, szóval már nem sulizom, VISZONT nem várom a sulit, mert munkába menet többen lesznek a hév-en, villamoson...és kényelmetlenebb az utazás...mondjuk néha lehet nevetni 1-2 hülyeségen...
22F
2/14 anonim válasza:
Nem várom.
Most megyek új suliba és naaagyon nem várom.
Tanulni? Szeretni? - Ez a két szó nekem egy mondatban nem fér meg.
3/14 A kérdező kommentje:
Aha értem ^^
2015. júl. 23. 09:42
4/14 anonim válasza:
Még nem várom. Szeretek oda járni, de tanulni már nem annyira. :)
5/14 anonim válasza:
Utolsó évem következik, gyűlölök mindenkit az iskolában. Szóval várom is és nem is.
6/14 anonim válasza:
Hiányzik a mindennapos logika, főleg matek fizika
7/14 anonim válasza:
Várom, mert végre nem fogok ennyire rohadtul unatkozni, és végre találkozok pár osztálytárssal akivel max. neten lehet beszélni, mert nem akarnak sehova se menni -.-
8/14 anonim válasza:
Várom, mert egyetemista leszek, másik városban méghozzá. *-*
Imádtam a gimit, de itt az idő továbblépni.
9/14 anonim válasza:
Nem. Mert szétcseszte a szervezetemet. Mikor iskola van mindig fáradt vagyok, mindig szomorú, úgy érzem mint ha minden nap meghalt volna valaki akit szeretek. A fenének kell ez a rossz hangulat, az állandó pörgés, futkározás a mókuskerékbe. Nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!