Mit tegyek, ha nem fog az agyam?
Figyelt kérdés
Ha társaságban vagyok sokszor nem értem mit mondanak nekem. Sokszor mikor mesél valaki valamit nekem, azon kapom magam, hogy vagy nem figyelek rá vagy elvesztettem a történetben a fonalat.
Mikor mondanak valamit egyből visszakérdezek, hogy "tessék?", mert csak motyogást hallok.
Mit tehetnék? Halgassak hangoskönyvet vagy olvassak? Nagyon gyenge a koncentrációs képességem is.
2015. júl. 21. 18:05
1/8 kittikehh00 válasza:
Hány éves vagy? Ha iskolába jársz, akkor se tudsz figyelni?
2/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok, fiú. Tudok figyelni, csak az átlag beszéd okoz problémát.
2015. júl. 21. 18:14
3/8 kittikehh00 válasza:
Nem lehet, hogy nem érdekel a történet, amit mondanak neked?
4/8 kittikehh00 válasza:
Mindenesetre, vannak nagyon jó koncentrációs oldalak, pl., itt van egy: [link]
Egyik ismerősömnek is segített, meg ő járt egy több órás gyakorlatokra is, ahol segítenek az ilyen problémákon. Biztos használna neked is.
5/8 kittikehh00 válasza:
Bocsánat, azt a mondatot azért kijavítanám: "Ő járt több órás gyakorlatokra is".
6/8 A kérdező kommentje:
Telekinézis? :D
2015. júl. 21. 18:45
7/8 anonim válasza:
omega 3, ginkgo biloba, szójalecitin, koffein, testmozgás,
8/8 anonim válasza:
Szia! Van olyan, hogy valakinek ép a hallása, de a hallásértése mégis gyenge. Gyakorlással jobb lesz. Figyeld a beszélő száját is, egy idő után valamennyire megtanulsz szájról olvasni, így könnyebben megérted, mint mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!