Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vágjon az agyam?...

Hogyan vágjon az agyam? Hogyan tudnék ilyen logikai csavarokkal vitatkozni?

Figyelt kérdés

haverommal ültünk a sörözőben, hozzánkcsapódott a csaj. A haver nem ivott semmit még akkor. Én társkeresőzök, beszélgettünk hogy kinlódok vele. A csaj meg nekiáll nagyképűsködni, hogy "háh ti pasik mennyit tudtok szenvedni, hogy megkapjátok azt, ami nekünk van. Bezzeg nekem lánynak erre nincs szükségem erre, én akkor kapom meg a pasiktól amikor akarom!"

kis csend, majd a haver leoltotta:

"az lehet, csakhogy ha én ezt megkapom tőletek, akkor nekem az egy gyönyör, amit te rosszabb esetben egy élet alatt nem tapasztalsz meg"

kiscsaj bekussolt, el is ment... de ez zseniális :D hogy tud valaki ilyen jól vitatkozni, logikus érvekkel?

2015. márc. 14. 02:41
 1/5 anonim ***** válasza:

a válasz rá shit teszt kezelés.

gugliba-shit teszt

ha ennek a működését és a mikéntjét megérted,akkor mindig lesz valami elmés válaszod.

2015. márc. 14. 02:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Haverod biztos nem gátlásos a csajokkal, benned ez megvan még.

Régen én is ilyen voltam, szinte biztos, meg se tudtam volna nyikkanni egy ilyen dumára.

Ma már....hajaj.

Ha meg csajt akarsz felszedni, mindegyikre potenciális jelöltként gondolsz, ezért nem akarnád megbántani egyiket sem. Komád biztos nem keres most senkit, meg már befürdött eleget(mint én) :)

2015. márc. 14. 02:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat azert ennel nagyobb logikai csavarra szamitottam, nem is ertem mitol volt nagy szam, ez inkabb rossz duma volt
2015. márc. 14. 03:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebben most mi a logikai csavar vagy elmés válasz? ha neked már ez nagy szám, nagyjából olyan egyszerű lehetsz, mint a faék. Úgy meg ne várj sokat magadtól.
2015. márc. 14. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok csavar nincs abban hogy leoltott egy ribit.
2015. márc. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!