Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire érdemes azon vitatkoz...

Mennyire érdemes azon vitatkozni a barátnőmmel/lakótársammal, hogy ne rohanjon vissza dolgokért cipőben a lakásba?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze egy barátnőmmel, és van egy ilyen rossz szokása, hogy már cipő van rajta, és még eszébe jut, hogy bent hagyta az éjjeli szekrényen a telefonját, vagy hogy más pulóvert választana inkább, stb. Ilyenkor úgy megy vissza, hogy nem veszi le a cipőjét. Szóltam neki párszor, akkor levette, majd vissza, de amúgy van, hogy azt veszem észre, hogy jön ki a fürdőből csizmában. Azt mondja, ez neki magától nem jut eszébe. Meg hogy mielőtt belép a lakásba mindig alaposan lábat töröl, ez mondjuk tényleg így van, feltűnt nekem is, hogy mennyit gyakorlatozik a lábtörlőn. Én is nő vagyok, tudom, hogy van, hogy meggondolja magát az ember, de engem úgy neveltek, hogy bármi van, a cipőben az előszobánál nem megyünk tovább. Mégis úgy érzem, talán túlparázom a kérdést... vagy nekem van igazam?
2015. márc. 4. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:

" vagy nekem van igazam? "

-szerintem ,ühüm ,

2015. márc. 4. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Túl parázod. Semmi baj, ha bemegy cipővel.A lakás van értünk, nem mi a lakásért.

Rossz magyar szokás a primitívebb helyeken a cipő levétel.

2015. márc. 4. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:

"Rossz magyar szokás a primitívebb helyeken a cipő levétel."

Érdekes felfogás.

2015. márc. 4. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel az utcán fújja a szél a port, ami mielőtt szétesett volna, eredetileg kutyasz@r volt, vagy egy tüdőbajos köpete, vagy egy veszettségben elhullott állat - emiatt én is, és a családom minden tagja, még a kisgyerekek is, amikor hazaérünk levesszük a cipőt az előszobában. És indulunk kezet mosni...
2015. márc. 4. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"A lakás van értünk, nem mi a lakásért. "

En regota probalom ravenni a lakasomat, hogy kitakaritsa magat, eddig sikertelenul. :(

2015. márc. 4. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
sáros cipővel nem illik bemenni a lakásba, de ha tiszta a talpa és száraz akkor semmi baj. szerintem bemehet a szobába.
2015. márc. 24. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
2.-es biztos hogy nem Te takarítasz otthon. ahol kisbaba van a háznál aki csúszik -mászik, ott le kell venni a cipőt.
2015. márc. 24. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!