Miért unatkozok? Mit csináljak ez ellen?
Figyelt kérdés
Barátokkal találkozok de nekik sincs rám idejük folyton, barátom nincs mivel nem járok sehova. Csak ülök itthon a nyáron és zenét hallgatok.2015. júl. 19. 14:38
2/8 anonim válasza:
vagy tégy ellene, vagy használd a kezed.
3/8 anonim válasza:
Menj strandra, ha van kutyád vidd sétáltatni, járj el futni, menj diákmunkára, látogasd meg a rokonokat, stb,stb.
4/8 anonim válasza:
Menj melózni. Aztán majd örülsz ha unatkozhatsz.
5/8 anonim válasza:
Hát például szedd össze magad, és ha nem tetszik valami, akkor indulj el, és tegyél ellene.
Lehet mondjuk dolgozni...
6/8 anonim válasza:
Járok dolgozni, eljárok futni, találkozok barátokkal, elviszem a kutyát sétálni, de mégis heti 3-4 nap tuti végig unok... na meg a meló nem tudom kit nem untat, de nagyon szerencsés :D
7/8 anonim válasza:
Motorozz, menj el sétálni, futni, biciklizni, segíts otthon, keress maszek munkát, menj strandra, menj horgászni, focizz.
Amúgy nem úgy kell elhívni valakit valahova hogy ráírsz facebookon, hanem kimész oda, ahol szoktak sokan lenni (pl: játszótér) és bekapcsolódsz a társaságba.
Amúgy most én is unatkozok, de van 1-2 ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!