Mit csináljak velük? Többi lent
Sz*rd le őket, csinálj úgy, és tégy úgy mint akit nem érdekelnek, tudom ezt nehéz, de próbáld meg!
De attól csak rosszabb lesz ha visszaszólsz nekik..mert akkor tudják, hogy idegesitenek!
Sok szerencsét!
Alapjáraton nagyszájú vagyok, így könnyen beszélek.
Találj ki valami frappáns visszaszólást (hidd el, jön az zsigerből), ami az agyi kapacitásukat becsmérli. Nyilván nem fogják érteni mert olyan hülyék mint a s.ggem kétszer kifordítva, de a körülöttetek lévők értik, röhögnek és az ostobasrácok érzik majd az égést :)
Velem már nem szívóznak, pedig 52 kg vagyok és lány...
Köszi a válaszokat.
Ebben a tanévben az utolsó napon amikor a buszra vártam az egyiket a hátamra lökték.Épp telóztam és majd kiejtem;(szerencsére jól fogtam)majdnem a rózsába estem (mellé)amikor felálltam"jaj csak megbotlotam"rájuk akkaartam ontenni az asvanyvizemet de gondoltam máskor máshogy még lesz alkalmam vissza vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!